Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam sinoć sanjao kako sam svojoj ženi zaljepio usta sa super ljepkom. Jest bio to fin san. Vazda nešto bronda i onda kažu ljudi ćoek izvršio samoubistvo. Pa ko nebi?
Brate...
Ljubavi sto te rodi klasa radnička, Volim te dzenane mi moje BL. AWAY
Zeljo ce ubiti Borac,pregazit Belgijance,i tako redom,..... Ide vlak ide vlak,a na njemu manijak,........
Moze, al u k.. Lahko je slabe mađarske klubove eliminisati, ali realno i Borac je ja mislim jaci plasmanom od Ferenca. Ali et, nek se plava djecica raduju, velika stvar je njima ostati u Europi ovoliko dugo vremena :D
može al u curku hahah
Ne moze. Zeljezničmaru predstoji borba za opstanak. Od danas su ispod crvene linije od 6 klubova ahaha....
Bez dileme Željo je ponos države.
pitanje je mozel izgubiti?
Borac laksi trening za Zelju..
Napokon da sarajevo zaigra kod kuce..
Tan na aparatima :)
ne moze
Pa cuj moze bit bidne a mize bit i ne bidne.
Je li ovaj naslov ozbiljno pitanje?? Haha
Bitno je da se dobro banjaluckih cevapa najedu za Standard a ovo nek bude trening za drugu postavu...
igrat cu dvicu, pa ako ne mogu kokuze dobiti! mada ostaje pitanje zbog evrope, da se ne sacuvaju, pa Miletov "omiljeni" klub ne prodje bolje nego sto bi trebalo na papiru!