Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Zvijezda Gradačac
Hahaha
Napokon ce liga da bude jaka i normalna, nema vise livada, najbolji moguci sistem za nasu ligu! Eto jos navijaca, a kompleksasi ce nastaviti da pljuju na svakom koraku.
@Rusty pa eto bilo je 16 ekipa sad je 12, i ovo je za početak dobro za par sezona smanjiti na 10 i igrati onda četverokružni sistem, kompleksaši idu komentarišu kupus-kukuruz-krompir i ostala povrća liga, liga će biti bolja, neće biti namještanja tipa sloboda dobije želju i sarajevo kući a izgubi od drine koja je ispala, tu se uzelo kamaru para... tako ako hoćeš titulu bori se , na kraju će ostati 6 najboljih i ko bude prvak realno će biti zasluženi, jači tempo , nema da igraš 5 kola protiv
nekih ekipa pa da bude derbi pa opet 5 kola protiv nekih ekipa...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne kontam.. Je li nakon 10 kola tih prvih 6 vise nece igrati sa ovih zadnjih 6?? *ebo lud zbunjenog!
Igraju se prvo 22 kola, dvokružni sistem kao i do sada. I Kada se to završi, podjeli se, prvih 6 i drugih 6. Prvih 6 igraju za prvaka, a drugih 6 za opstanak. Prosto k'o pasulj :)
Nije tu niko nikog yebo nego si ti glup.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne mogu docekat da gledam kretenski fudbal na jos kretenskijim livadama i stadionima
Sta ga onda pratis, drzi se drugih liga.
Cetiri NK i sest FK. Zanimljivo, NK Celik...
barem je uvijek bio NK,a ne ko zeljo citav zivot NK otkad je ovih velikih bosnjaka FK
@antemurale Fudbalski ili nogometni klub, jedno te isto -.-' mozgu
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Korida po bosanskim njivama znaci uskoro pocinje. Neka nam je sa srecom svima,valjda se i prosjecna posjeta digne sa 600 na 800 gledalaca po utakmici
Drzite se vi drugih liga ostavite ovu ligu, najgori su oni sto pljuju a ni preko tv nisu gledali utakmice
@ChrisRone Ne znam jarane sto vas to nervira,znalo se odigrati citavo kolo a da ni 5 hiljada ljudi ne bude na stadionima. Znaci 8 utakmica podijeli sa 5 hiljada i eto ti surove realnosti. Mislis da ja ne bih volio da je tih 5 hiljada prosjek po utakmici?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Raduje me novi format lige... Bez kupa 4 Derbija sljedeće sezone, više jakih utakmica, bolji fudbal...
I nažalost, više namještanja.
Ne gledam vise Evropsko prvenstvo, pripremam se i cekam nase sranje da pocne.
Cirkus zvani Premijer Liga..