Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samire brate iznenadjujes me. Pa logicno je da te nece pustiti protiv nekokga ko toliko materijala o tebi ima.Ako te tvoji ne poznaju ko te poznaje????? Al\' nek si mu reko\' ko mu yebe staru!
\"Proporcionalna faca Dinarca neo-andertalca\" Sve ovo mozete procitati u najnovijoj knjizi \"Utihnula evolucija na prostorima Balkana\"....Napomena! Kao citalac knjige,takodjer prihvatate mogucnost da se u tekstu pronadjete,te se sadrzaj teksta nadje u suprotnosti s\'vasim vjerskim nacionalnim etnickim ili septichkim pripadnostima!
zato je Ferguson tito ko se njemu kofrči dobije po glavi i iduće sezone bude prodan pa onda majci svojoj pametuj
STA SE JAVLJAJU OVI GENOCIDNI
još kad bi igrači odlučivali kad će i gdje igrati sve bi bilo super u ovoj njegovoj izjavi
Ovi srpski idioti bas ste bolestan narod jadnici genocidni puna mi je ona stvar vasih glupih izjava peksijani glupi......
Covjek sa karakterom. Ovi sa brabonjcima po supku neka sute:))
kako su ovi periguzi iskomplksirani bolesna i sujetna nacija