Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA mu nije Bubamare Sarajevo u dijetinstvu nebi bilo nista od njega :P
sretno... bar je prešao u bolje... gent je bolja ekipa.... a ne ko vranješ sa konja na magarca....
kad se gleda tabela pao sa konja na magarca, al sve u svemu nek je sa srecom i ovo je strasan odbranbeni igrac a mald tuj smo najtanji u reprezentaciji
sretno dobar igrac mislim da bi ubrzo uz spahica trebo postat oslonac odbrane ali bi svakako i u buduce trbalo racunat na pandzu a i privolit bicakcica i kolasinca da igraju za nas i probat nac nekog dobrog zadnjeg veznog i barem jos jednog napadaca da bude jaca konkurencija i to je to
Ne razumijem sve vrijeme se govori o Anderlechtu prvaku Belgije klubu koji ima ambicije za osvajanje naslova i igri u Ligi prvaka. I onda nas Zukanovic potpise za Gent koji se bori za opstanak. Sretno zmaju ali nadam se da si donio pravu odluku iako je malo diskutabilna.
Koliko je love dao Gent za Zukanovica??
pametan potez bolje je biti prvi u selu nego zadnji u gradu,primjer za to je nazalost dzeko koji je zadnji u gadu
Bravo Ervine, ima još ovakvih igrača po Evropi. Samo trebaju se malo potruditi ovi iz saveza. Fali nam još jedan u odbrani i jedanu sredini i to je to imamo ekipu za svjetsko prvenstvo. Sead Kolasinac i Alen Halilovic su taj dvojac.