Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazite se samo domaće rakije onog Mlatišumara, otrijeznit če te se tek kad Mundijal završi i promašit če te let kučama :)
Pomozi Bosni i Hercegovini na putu njenog razvoja http://esimsecura.com/lan.14806/ BiH su potrebni novi igraci tj državljani, svi su dobrodosli: dobri vojnici, ekonomisti, radnici, politicari, trgovci, novinari, koordinatori u vojnim jedinicama... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u razvoju Bosne i Hercegovine. Unaprijed hvala na odzivu.
HAJMO BIH DO FINALAAAAAAA
Ovi balkanci nikako i nigdje da se integriraju,bez razlike koji...
ne moze da se leti 30 sati.
Misle sa presjedanjima vjerovatno , što sve bukvalno shvatate ccc
trebali su reci: u putovanju dugom preko 30 sati.
Na okole okole. Negdje se pogrešno skrenulo. Čuj 30h. Negdje kod Čajnića s epogrešno skrenulo garant.
Izgorit ce 7-8 milja sigurno samo za 2 tekme .Svaka cast momci trebalo je to skupit i halalit .
Svaka cast momci, i Australija je Bosanska pokrajina :D VOLIM TE BOSNO
Tako jeeeeeee! ahahahaahahaha :D
"Letjeli su 30 sati" :-) Paraglajdisali