Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da sam zadovoljan igrom zmajeva i ZNAM DA ĆE NAM DONIJETI MNOGO SREĆE U BUDUĆNOSTI.DUŠMANIMA OVE ZEMLJE ŽELIM PUNO BOLI I PATNJE jer je BOL DOBRA ZA DUŠU;NESRETNIČE iz LIŠTICE(ko fol široki brijeg)TEBI POGOTOVO.
joj kako me sad nesto sramota sto sam musliman babu cu priklat sto me osunetio sam da se vrati sa terena iz Citluka. yebli mu ercegovci mater, otiso im kopat kanale po onom kamenjaru za 15 maraka.
siroki drago nam je sto navijas za englesku, hehehe, to pokazuje da si ti neopterecen covjek ... neka. ima nade i za tebe
I opet ovim nacionalistima dozvoljavate da laju ko psi i vrijedjaju.Sad kad im ja odgovorim gledajte da to obrisete cim prije mozete.
Moram da JAVNO pohvalim ĆIRU Ćiro voli te sva HERCEG--BOSNA , jer si nam radosti donio... ĆIRO pa ti si čovječe izbacio nam hrvatima i srbima dvije najdraže repke sa svjetskog prvenstva Pa ti si IZBACIO 1. Tursku 2. Bošnjačku PA TI SI naš CAR!!!!
@ Djes ba II E jesi i Srbin u PM. Srbin Hamzo, ti da si Srbin navijao bi za Srbiju i Portugal a ne za Ci(b)ru i sinove... Nemos\' vjerovat\' da ste vi Bosnjaci uspjeli izmiriti Srbe i Hrvate u BiH, heheheh svaka cast, to nije ni Tiletu poslo za rukom
@Siroki ja sam srbin budalo, hehe. posto bosna nije prosla navijacu za srbiju, a ti bi mogao da navijas za honduras i oni su katolici, hehe
Da , fudbaleri zasluzuju veliko postovanje , njihovim zalaganjem i odanosti prema svojoj domovini - pravi ambasadori . Ali to nije kraj price: Zasto nisu uspeli da odu na WM 2010 .To je kljucno pitanje nad svim pitanaja. Zelim Bosni svu srecu svijeta , i ako budu u N/FS BiH znali da iskoriste ovaj fudbalski potencijal mogu sa sigurnoscu reci : da imaju sve sanse za bolji uspeh na EP. Novo rukovostvo , novi strucni stab , daju sanse za bolju buducnost Bosne.
a kolki si ti samo crv... onaj ljigavi odvratni fuuuuuuuuuuujjj
da da majmuni od kojih ste vi poturice postali. mozes tek da zamislis gurbetu na kojem ste vi stadiumu. doba vaseg najveceg uspjeha i prosperiteta bijase dok ste bili rvasko cvijece. samo ste se zestoko usmrdili u zadnje vrijeme iako vas ja licno nikad nisam mirisao kao ni vecina normalnih hrvata. genetski otpadak i nesreca onih koji su prisiljeni sa vama da zive i dijele zrak koji disu. ti sad razmisli ko je u cijeloj prici domorodac i majmunce. ono sto su hrvati postigli samo u nogometu, tvoja mizerna degenerisana nacija nece dozivjeti za jos sljedecih 5 generacija u ukupnom zbiru i u svim sportovima ukljucujuci i sjedecu odbojku.
@@siroki Baliyo, Englezi su nas zgazili, a to smo i zasluzili onakvom igrom. Ishod te utakmice sam predvidio i jos fine novce uzeo na kladionici. Za Engleze ću navijati jer igraju najbolji, najljepši najatraktivniji nogomet na svijetu. Budući prvaci svijeta 2010. Još pitanja???
Ljudi imam ljude blizu izvora savezaa i sad vam mogu reci kome su ponudili da bude selektor a on je obio Sergej Barbarez a isto mozda i sigurno da ce novi selektor biti a gura ga Ciro a to je Davor Suker on je i mladji i sveee pa nije ni cudno zasto je Suker stalno putovao sa nasim igracima dobro zapamte sto sam ovo rekao
Ma odlicno su momci igrali...
halo germanac mislis ako ste fasovali peticu od engleza ti presao sad navijat za njih,hahha svaka ti cast rvatska pa vi ste majmuni kojih nema na planeti...
@Djes Baa II Turčine, naravno da ću gledati. U nedostatku Hrvatske reprezentacije navjat ću za Englesku. Hrvatska je bila i biti će velesila u nogometu. Vi ste i biti ćete crvi.