Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"papani jedni\" pogledajte kako je moguce izaci iz svoje zemlje i da te niko ne bije sto drzis drugu zastavu!
S R E T N O Z M A J E V I Z A P O B J E D U BIH4EVER...!!!
Eto, Bosnje imate sansu da se u Parizu upoznate sa obicajima kulturne Evrope. Vidite kako vas niko ne tuce sto imate transparetnte svojih 24 posto, a sad zamislite da su se Francuzi prosetali azijskim dijelom BiH a pogotovo Najnovijim Pazarom. Bilo bi mrtvih glava.
Jesu li vas dočekali čakijama i palijama kao što sarajlije dočekuju svakog?
idemo LJILJANI!!!
ima da nas nafiluju ko estonija srbiju :D
Nafilujem ti ja te 4 rupe CCCC....
ima da nas nafiliju ko dodo svoj prazan zeludac :D
Francuska:Balići 3:0 hahaha ima da vas nafiluju ko Doda Tihića
Djes internet hooligan vidim dobro poznajes Evropsku \'\'navijacku\'\' scenu, lijepi internet.
kakvi ba navijaci sami turisti imaju srecu sto su u parizu da se igra u marseju razvalili bi ih marsejski ultrasi
pa mora li svaki hercegovac biti ne-musliman:) Bosnjak sam ja sam ono iskreno rekao, i stvarno mislim onako, i volim svaki grad BIH isto: najvise na svijetu buraz moj fini nema nigdje atmosfere bolje od one u Zenici
pa covjece ko ti govori sta ces biti?! budi sta god hoces covjece ja ti ne branim. samo sam rekao da ako piju alkohol to ih ne izvodi iz islama p.s. budi sta hoces ali si pravo NEKULTURAN
Znam da je za Hercegovce nezamisljivo da neki ne-musliman voli Bosnu ali ima srecom! Ima nas koji ne nosimo zazstave i dresove Hrvatske, vec svoje domovine Bosne. Svaka cast Hrvatskoj, ali je Bosna i prije 1000 godina imala svoje cak i srednjostoljetne \'\'sportske\'\' timove, i ima ih i danas...i ako su nam pretci katolici i ucestvovali i zivili za srednjostoljetnu Bosnu, zasto ne bi i mi! A opet, drugacije je za Hercegovce, Humci, kompleksi i tako to.
Nikad nismo svoje obicaje ni odbacili. Drugo je religiju odbaciti....odbacuju je i danas, ne samo moji i mnogi drugi po svijetu, vec i TVOJI! Mosnjak? Mislis da si smijesan? rolleyes rolleyes BTW, mogao si se i ti vratiti onim prije-orthodoxnim korijenima...bio bi bar malo kulturniji i normalniji!
A jok piju sok haha,pa jbte u Bosni se uvijek pilo a i pit ce se abd veceras cijelu noc :D Sretno Zmajevi od Bosne!!!
sve se nema, al u Pariz se ide...