Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za Milan ali porucujem cika Berluskoniju da malo objektivnosti nije na odmet!! Po kvalitetu Milan je trenutno izmedju 5og-10og mjesta......
Ma daj jedva osvajaju ligu zato sto su Juve i Inter trenutno k.i.t.e. Bolji Real koji ih je vise puta pobijedio, bolja Barca, Bayern i Manchester United, i mozda cak i Totenham koji je vise pokazao od njih u medjusobnom duelu. Svaka njima cast na sastavljenoj ekipi od odbacenih igraca koja je sigurno jedna od jacih u Evropi. Za najjaci tim ipak moras uzgojiti mladog talenta ili krhnuti kes na stol.
1. Poštovani novinaru garantujem ti da se Silvio Berluskoni razumije u fudbal više nego ti u svoj posao 2. Jesu li trofejniji - jesu; Mogu li osvojit sve - mogu; Padaju li ko p.i.č.ke - ne padaju. E sad ne znam da li je u stanju pridobit sudije ko Barselona...
lik barem nesto zigu za razliku od tebe.
i bunga-bunga su bolje od puno čega....al ne zoveš hinjo xD
\"pokazao je da se ne razumije previše u nogomet\" hahahahah najjaci novinarski komentar koji sam ikad cuo
Mozete da pricate sta hocete ali covek je car :)) Berluskoni jel pala jos koja Marokanska maloletnica haha...
OVAJ JE IZGORIO PO GLAVI MAN UTD JE BOLJI OD BARSE ALI DA JE MILAN BOLJI OD BARSE NIKAKO NE IDE
Hajd probaj ponovo, al polako...\"Bolji smo od Barcelone. Osvojit ćemo sve!\" Znaci da prica u sadasnjem vremnu, sto je najblaze receno retardirana izjava. Ne prica niko ni o istoriji,a niti jedna utakmica znaci ista. Po toj logici i Sociedad je bare-bare s Barcom jel... Ne volim Barcu uopste, cak su mi i dosadni postali ali realno niko im nije ni blizu..trenutno. Pogotovo ne neka propala penzionerska ekipa.
zgu.zit će vas Barca usred Milana ko sto ti gu.zish te tamo tvoje djevojcice...
E eto nek se vi razumijete u novinarstvo, to ste \"pokazali\" bezbroj puta.
Milan je na Nou Campu, najtezem gostovanju na svijetu protiv, po mnogima, najjace ekipe na svijetu igrao 2:2. Nije izgubio niti je fasovao petardu koju uglavnom prime Barcini protivnici. A o istoriji i broju trofeja necemo uopste pricati, jer Barca ne moze jos ni prici Milanu, al ni blizu. Po cemu je onda to Barca bolja a ne Milan?
Silvio dobar ti diler
Čika Silvio, a da odete Vi malo kod doktora?
BARCA JE UBJEDLJIVO NAJBOLJA EKIPA U ZADNJIH 5 GOD,,A MILAN JOJ NIJE NI DO CUNE
pa jest bolji ......ko kaze da nije