Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacisti ce uskoro proslaviti paljenjem turskih kuca, ko sto to i obicno rade. Palikuce proklete.
Lijepo je biti švabo
To je glup narod, koji zivi od djecijeg rada prevara i slicno. Columbija je bila bolja, ganu nisu mogli po ijediti, i holandija bi ih pobgijedila, spanija i Italija, ali su dobili protiv portugala malo ja n prevaru, protiv usa jedva, kao i protiv alzira i uglavnom u produzecima jer imaju droge da ne osjecaju bolove i umor.
Sandzaklija švabi kaže da je glup. OK!
Danas u gradu vozi BOŠNJO BMW-a Z (prepoznat po lokalnoj muzici koja trešti iz auta), AMERIČKE tablice a preko haube raširena NJEMAČKA zastava. E hajd' ti sad objasni meni taj mentalni sklop :D :D :D
Može biti rođen lik u Njemačkoj ili bio tamo izbjeglica pa otišao u ameriku poslije?! Elem, logično da će podržati zemlju koja ga je spasila, makar simbolično! ;)
Ništa to nije čudno ha ya,Živi čovjek u Americi,i navija za Njemačku,pa šta,i ja živim u BIH i navijam za Njemačku....