Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poželjna destinacija-Bahrein ostrvo grijeha za muslimane Pozelim da popisam ultrakonzervativnog autora gore navedenog clanka !
Vedo snimio reklamu!!!! pogledajte na youtube-u \'\'sky fusball\'\'
ma nisu mi ni do koljena.... ;)
Ronaldo je solidan igrac ali zeli loptu za sebe to ne valja za mene je igrac neko poput Xavija iz Barce
ma naravno da ce zasijeniti onog kretena. od njeg nema nista
ronaldo mi te volimo. volimo tvoju chunu. obozavam da te gledam kada treniras i kada lezis mogu da virnem kroz tvoj sorc. obozavam da te gledam kada izvodis slobodne udarce kada rasiris noge i pustis da ti jaja slobodno vise prkoseci gravitaciji. a i velika chuna se raskomoti i oboje se odlijepe od tvoje predivne koze.
ne znam zasto ste svi toliko zaokupljeni ronaldom na slicnim temama uopce nema komentara a cim pise ronaldo odma svi navale..je mislim da ste vi ped.eri u stvari zaljubljeni u njega..
Ne volim Real, ni Ronalda, ali mi nije cudno sto je ovako odigrao. Pa ovo je pripremna tekma, sta jel treba ginut sad i povrijedit se, pa onda cijelu sezonu presjedit na klupi. Inace, slazem se sa gore navedenim komentarom, Real jednostavno nema sanse da osvoji bilo sta iduce sezone, mozda onaj kup kralja ili neko slicno izmisljeno sranje.
Kake, Casillasa i RAmosa nije bilo jer imaju produzen odmor zbog kupa konfederacija
daj ba gdje je KAKA, ovi na sa x nemaju pojma
pa gdje je taj Benzema na clipu...aaa svašta..i ovog sa-x-a-:))))
A dobar im je ovaj youtube klip (sarkazam)... klip se sastoji iz 50 scena na kojima Ronaldo primi loptu i onda je doda nekome od suigraca. 4 minute i 15 sekundi o tome kako Ronaldo zna sutnuti loptu.
Ronaldo jeste dobar igrač,ali marketing čuda radi!Ja lično mislim da on ipak nevrijedi tolike novce!!!Messi rules!!!!
A dje sam ja?
velika pobjeda reala nad strasnim roversima. ova hrpa egoistichnih karinasha koji ce zavrsiti 4. na tabeli primere su uspjeli zabiti cak 1 gol ovim amaterima koje bi i velez uzeo bar 1-0