Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.facebook.com/BihSportNews?ref=hl Pridruzite se i saznajte sve novosti vezane za BH Sport :)
Ma kakav Tores isto zena po terenu skakuce
Došao Ba na prvi trening Cheleseja i Benitez govori: vidiš ovo ti je lopta, okrugla je nabiješ je nogom ili je udariš glavom i mora ući u go. Ba ljutito govori pa treneru ja to znam, a Benitez govori: makni se ti ne govorim tebi govorim Torrresu HAHAHAHAHA
Kaže ubjedljivo najveći levat u historiji nogometa :)
ne slusajte ovoga,ne zna gdje je shupalj
to neka nova taktika - napadac nosi dvojicu na sebi, a veznjaci daju golove? ko je bolji "nosac" - tores, carol ili dzeko?
jeb.iga rafa, ba udje protiv arsenala, odmah konfuzija u odbrani a sto se tice statistike - napadac je tu da daje golove ili ja imam pogresnu predstavu o fudbalu?
Torres je napadac, njegov jedini zadatak je da daje golove i u tome ne uspjeva
Benitez je u pravu. Tores rastura. Uvijek dvojica na njemu vise.
"Benitez: Svi koji kritikuju Torresa nemaju pojma o nogometu" Kaze covjek koji je do juce zarađivao hljeb preko komentatorske loze. Rafa = mucak