Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tooo sretno coentrao nadam se da ces se naigrat :D HALA MADRID
i treba da troše kad dobro posluju...živeo perez toooooooooo
dzaba njima svaki igrac svijeta kad igraju protiv Barce.. nisu oni krivi :(
@bard hari Glup si ba (BRE) ! ON ce biti zamjena samo ... @Zgembo KAPAK ! . Kad barca ne bude igrala sa 15 igraca (ova 3 su sudije) vidjet cemo ko ce pobijediti !
cao ja cham bebe
samo jos jedan igrac u nizu koji ce doziviti sramotu od Barce
Dobar neka ide... Bosanci za strance : www.worldnews.com.ba
opet trose pare bezveze na igrace koji im ne trebaju nije ni cudo sto ne mogu meda barceloni kad dovedu 100 igraca na ljetnom prelaznom roku i ne mogu se uigrat...
meni je marselo bolji igrac.
30 miliona za beka? Previše brate,previše
Pokazao se ko prava p.i.c.k.a na onoj skrivenoj kameri sto su mu je smjestili i odmah transfer u Real. Nek se zna kakve igrace Real cijeni.
Strasan igrac, samo ne znam sto ce im on , kad su dobro pokriveni na pozicijama kojim on igra :)