Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HRV i SRB nisu samo susjedne zemlje nego konstituvni narodi u BiH. GET OVER IT.
Muć i fino na pijacu kupit plavi \'italijanski\' dres, za tri dana ćeš biti veći digić od berlusconija, moraš biti spreman, a još par dana poslije si španjolac, jbt da imate mrvu ove belgijske poduzetnosti i naplaćujete usluge mogli ste solidne pare nabaciti i sagraditi još barem 50 džamija
Tise malo pokatoliceni bosnjaninu da te ne bi majorizirali
ko o cemu bosnjak o navijanju za jednu zemlju, koliko ste ih promjenili na zadnjim prvenstvima, zašto niste navijali za BiH, a da, sjetio sam se... Hrvati navijaju za Hrvatsku i samo Hrvatsku zato muc!
9999999999999999999999999999999
Evo nasih s*ba i h*vata, oni ce im besplatno navijati. Oni to svaki dan besplatno rade. Uvijek navijaju za tudje zemlje.
Treba l\' im pomoc, da se i mi prikljucimo. Mi nikad nismo ni bili koristeni na velikoj sceni. Navijaci Bosne i Hercegovine (pare zadrzavamo za sebe, nikom marke ne damo, a ne znamo ni kolko nas je tacno, jer jos nismo popis uradili)
nije to nista, ovi nasi sku.tori iz Hercegovine i vla.si iz RS-a godinama BESPLATNO navijaju za susjedne nam zemlje, bolje da su se njima obratili, mozda bi i na njihove tekme otisli na Euru