Harry Redknapp potvrdio
0
Begović u Tottenhamu za milion funti
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo kralju! Golmani su najbolji ljudi!!!
Rijec, odnosno u ovom slucaju vlastita imenica, DZEKO je stranog podrijetla, tako da promjena po padezima je iskljuciva, tj. svakom kako je ceif.
Čuj rezerva Gomesu.Pa taj Gomes je rupa žešća.Ako će njemu biti rezerva onda se zahebao naš Asmir.Bolje je uvijek igrati u slabijem klubu nego biti rezerva u jačem.
Asmire uvuci ti tvoja tri prsta sebi u cmar, i prestani vise provocirati.
ne pravi se pametan! pravilno je i OD DZEKA i OD DZEKE! knjigu u ruke i citaj!
uzjogunili? Moze li prevod brate za nas nepismene :) A Begovic s\' konja na magarca skoci, ode na klupu i sada ga nece biti nigdje, cccccc
Come on you SPURS !!!! :)) Sjajna vijest ... Neka je jedan Bosanac došao u club koji volim najvise na svijetu : ) bravo Asmire skinut ces ti i Gomesa s gola
A jeste se i vi uzjogunili, labudovi jedni. Dobar potez za Begana.
Nije od Dzeka -- od Dzeke.
Pa bio prije samo pola godine u je bio posudjen Ipswichu jer u P´thu nije mogo biti ni rezrva, i za pola godine se dokazo i stigo do prvog golmana, pa ne sumnjam da ce stici i u Totenhemu. I ne zaboravimo, on moze braniti jos 10 godina minimalno, covjek je mladji i od Dzeka.
BOLJE JE DA IGRA U TIMU KOJI SE BORI ZA LIGU PRVAKA(ULAZAK)PA MAKAR I DRUGA POSTAVA,NEGO DA BUDE PRVOTIMAC U TIMU KOJI JE SADA VEC DRUGOLIGAS... AKO SE POKAZE,SLIJEDECE SEZONE BRANI U LIGI PRVAKA....WOW
Aamo se vi rugajte vidjet će te dokle će on dogurat, a vi će te tu ko panjevi sjedit za kompjuterem i čekat da nekog blatite, mislim stvarno, samo se zamislite malo.
Ej ljudi , imamo golmana vrijednog milion funti!!!
uzjogunili su se?...odlicno
Sranj.e , i sad ce ovaj opet sjedit na klupi.