Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najjaci momenat cijelog SP-a
Ovaj Begovic, osim sto je odlican golman, je i veliki gospodin i ljudina. Skroman, realan , radi ono sto mu je posao i ne uvodi nikakve smutnje i svadje u reprezentaciju, za razliku npr. od Spahica kome nije strano da osamari protivnickog igraca, ljudima pokazuje srednji prst ili pak gadja nase igrace loptama na treningu.
Skonto je i ovaj sudija pa mu neda da ga iznese.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Begović- budući kapiten.
da je pravde i trenutni ...
Zao mi ovog momka sto se mora nosit sa ovim amaterima oko sebe. Da su nam svi kao Beg...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dajte nam još ovih Mladih igrača kao što su Pjanić,Kolašinac,Bešić i Bičakčić .... to su ZVIJERI od igrača....
Begovicu, volim teeee.
Dajte neka neko napravi grupu na facebooku, Asmira Begovica za kapitena! Dosta je Spaha bio, vrijeme je za promjene!!!!!
Sergej Barbarez za selektora Bosne i Hercegovine https://www.facebook.com/sergejbarabrez09
ne moze barba, nema iskustva, volja nije dovoljna za upsjeh, treba i znanja i iskustva. sinoc smo to vidjeli, gdje je oboje nedostajalo.
Babi mu ga Tundarimo haha. Bravo Beže :D
kontakt sa protivničkim igračem bez lopte-crveni karton!
aj ne seri
aj budi realan
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kralj....svaka mu čast!!!
Gospodin Begovic
Volim te Bosno, momci ZMAJEVI hvala vam
Svaka čast Begoviću na ovom !
Samo ljudi nemoj sada da smo dvolicni, i ovaj video pokazuje da je zelja za pobjedom itekako postojala kod nasih, da su htjeli igru i ono najbolje za sve nas, ali zivot nikada nije ono sto hocemo uvijek ima nedefinisanih scena... nemojte da osipamo paljbu na ove momke bez razloga, nije im ovo sigurno posljednja utakmica pokazimo da smo pravi i kada nasi gube!!
Volim te Bosno, momci ZMAJEVI hvala vam
Asmir kralj.
BEGA LEGENDA,NAJBOLJI POTEZ EVER.
Sjajni ste bili u pripremama kvalifikacijama. Sa argentinom sjajni ste bili . Sa nigerijom nikadvam halalit necu, daste koristili brzo hodanje bolje bi igrali . Daste igrali ko sa argentinom opet bi bio zadovoljan.Za susicevog mesija, gasim tv dok on igra.Za igru sa nigerijom nagrada od mene rame uz rame sa vjece ministara BiH.Begovicu hvalati za dobru igru.Spasio si nas velike sramote.Susicu rodzaka vrati da pocme trening ispocetka da nas vise nesramoti. a nece imat gdje ko zna. sve najbolje BiH od srca
juce sam rekao vidjecu sjutra koliko volite bosnu i evo vidi se . al niste vi budale budale su mediji ukljucujuci i xlix koji vam je dao toliku paznju pa nigerija je tri puta bolja od bosne a poraz je i ocekivan ,jer sukob protiv poraza od egipta nije ugasen u reprezentaciji sve je sminka bilo