Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stojite vi i na tabeli skoro iza svakoga!!!
haj bega ne seri sviju ti
Koju
Asmire, gledaj da ti cijena ne padne...i trazi krajem sezone klub da valja. A stoj ti iza .... Mese!
Vrh ove sezone možete samo sanjati.
Chelsea zna da igra fin fudbal..fakat sa ovim porazima nemam pojma sta im je :/ Begovic je ekstra golman, samo definitvno mora da poradi na sebi.. mrzio sam Chelsea ali sad mi ih je i zao :D
vi niste normalni... iskreno bolje da Midlsbro ili Hull uđu u premijer ligu nego vi
E moj Bega,drag si mi i sve to,ali me radi tebe strah Iraca.Previse primaš u zadnje vrijeme
Zajko Zeba majstoreeee !!!!!!! Sloboda Tuzla !!
Jel ti BEgoviću misliš da smo mi komentatori AVAZA ili Slobodne Bosne ?? Čim Murinjo dobije nogu ETO JE I TEBI !
A ovu izjavu je dao kao samo za komentatore Klixa? Hahahahahaha
Mene najvise brine za Irsku odbrana, ko i uvijek to nam je slaba tacka inace, i onda jos vise Begovic u zadnje vrijeme kako je presao u Chelsea pogotovo. Kuzim ja da je on otisao tamo zbog love, sve u redu, ima se ziviti dugo i dobro poslije futbala, ako bog da, al nije on vise tako opusten ko u Stoke City. Prevelik je pritisak u Chelsea, em veci klub, em ko 2. golman se moras dokazivati vazda kad dobijes priliku, em sto imaju sad krizu i najlosiji start u istoriji nekog prvaka Engleske. Haos u timu, doktorica, igraci, Mourinho, media, opet gube, i sad nece gol kad tako krene ko jucer, sve stative i oko il blizu gola al nece u gol, i sad su skroz dole na tabeli medju zadnji 5. Zato kazem, ako ja to vidim, sigurno Irski trener isto vidi, i Irci treba samo sto vise da pucaju na gol, iz raznih pozicija kad god mogu, i jedna ce uci tako, ko i protiv Belgije onaj go, na primjer. No nadam se da ce mu se vratiti samopouzdanje, opustenost, i koncentracija. Tako se meni barem cini sad.
Pa begovic je kriv za golove protiv kipra ,uglavnom nasi igraci oni koji trebaju cupat i kidat travu nikad nista nepokazu u reprezentaciji,tako cemo i ovaj put cekat nekog tko ce iznenada postati novi idol.
Dobro si kazao stojiš i primaš golove.
...tebi je bolje da stojis na liniji,non stop se pomices po rubu peterca i tako primas golove...
Svi su skontali da prima pacerske golove jer se setka u petercu osim njega samog
...valjda misli da je to moderno...nek se ugleda na Seamana,taj ne bi mrdnuo sa linije da mu das ne znam ti sta...i prvi put kad se pomjerio sa linije na SP protiv Brazila Ronaldinho mu je zabio gol s centra...