Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@poskok Rimtu ti tuki za bao hau....
@poskok pa medjede jedan, to ti je zato sto vi \"hrvati\" i \"srbi\" vise volite igrati za \"maticne\" drzave :p koliko su prodane duse to je fuj! ja svog zavicaja ne bi dao ni za pariz! svaka cast bega, samo naprijed, bices bolji od olija ;)
sa jedne strane zmije iz kamenjara i krševa,sa druge medvjedi iz šuma,svi bi da nas ujedu! a tješe se da su crni na nijemce a ne na turke!!hahaha!Mi imamo istu vjeru sa turcima,dok je kod vas ista krv!
@poskok Cijeli život ćeš biti nesretan! Moraš živjeti u BiH! Bolno nema šta!
Izgubit necemo nijednu, jer Asmir nece gola primiti. A mislim da su Dzeko i Pjanic nabrijani ko bijesni psi i da ce naprijed sijevati samo tako ! Gazi Bosno gazi !!!
Da nije BH-Hrvata i BH-Bosnjaka, HR-Bosnjaka pa i HR-Srba reprezentacija HR bi se sastojala od Olica i Modrica, a ni tenisera ne biste imali da nisu iz Medjugorja i Banja Luke.
MA JA ONI SU POD \"PRITISKOM \" PA CE TE IM VI MUDJOSI ODMAH UVALITI PET GOLOVA I OTICI NA EP !! SIGURNO NA TU FORU PROLAZITE,MALO SUTRA ,A MOZDA NI TADA !
isto luxemberzani kazu na nama je pritisak.
Što uopšte reagujete na fašiste kao što su poskok i chris? To su iskompleksirani gayevi iz reda hrvatskog naroda koji će u petak oko 23h saznati da će igrati u baražu jer će im Grci složiti tricu. Francuzi su bez Benzeme i Riberyja slabiji barem 30% iako imaju igrače da sastave pet reprezentacija. Asmir je momak i po a još bolji golman
Idemo 100000000 % direktno a ljubomorne duse mogu da nam pu.se
ne gotivim ovog lika,,al je veliki plus sto na site-u njegovog kluba prica o reprezentaciji. veliki je njemu to plus sto je reprezentativni golman. nadam se samo da nece vise kak.iti sa odazivanjem na pozive selektora. a sta reci za ove kompleksase sto dodju anonimno da se prave mangupi... mislim da je fkt svaki komentar suvisan...jedino ima ona stara narodna: za dobrim se konjem prasina dize:D cim nas olajavaju znaci da nesto radimo kako valja xD NAPRIJED BOSNOOO!!! NAPRIJED HERCEGOVINOOO!!!
Citluk je u Bosni i Hercegovini... ako ti se navija za Hrvatsku...vec sam reko na taktor se ukrcaj i mrs u hrvatsku
@Chris, šta misliš ima li tvoj DNK turskih gena? Turci 500 godina derali na ovim prostorima, nadaš se tvoja nijedna prababa nije odrađena !!!!!!
jao, kako je zgodan, dao bih mu vala iako je bosnjo
BIH je trenutno najbolja reprezentacija na balkanu...Moja najdraza je Hrvatska..al u najboljoj formi i najbolje igrace trenutno ima BiH ... zelim vam puno srece... poz iz Citluka
bravooo Asmireeeeeeeeeeeeeee
begovic asmir-dju.bre, jedini reprezentativac koji je par puta odbijao selekterove pozive, begovic asmir-pa,pak , jedini reprezentativac koji ucjenjuje reprezentaciju i narusava ugled rep. asmire begovicu hebo ti susic mam.icu a ti njemu sto te poslije svega poziva.