Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ne igramo sa Brazilom pa se nadamo da cemo primiti gol, pa to je Lihtenštajn, ne pocjenjujem nikog ali ipak u fudbalu su velika kanta . Sretno Zmajevi !!!
dragi nasi zmajevi, sve ispod 3:0 bilo bi sramota, pa vi sad vidite
Ako budeš primao golove od Lihtenštajna ukiselićeš se u Stočnom sitiju.Znam da gol nisi mogao braniti,ali pametnije ti je da ne daješ ovakve izjave,samo bezze pehiraš sebi.
prodajem polovni tariguz iskoristen samo s jedne strane zovi poslije 16:00 h kontakt tel:033/251-881
Jeste li vi sigurni da se utakmica igra veceras? Gledam LiveScore i ne vidim nigdje kod njih da nasi s Lihtenstajnom igraju veceras. Igra samo mlada reprezentacija protiv Grcke.
http://www.youtube.com/watch?v=K_GzRhNDeSw Motivacijski video - SP 2014
ZICERISTz - dosadan si ko proljev
Ja bih bio zadovoljan kad bi otisli na svijetsko a ne da opet budemo u barazu sa Portugalom
Svi fanovi fudbala pogledajte gameplay novog PES-a 13 koji oficijalno izlazi 27 ovog mjeseca ( ne zanima me ocete li davati minuse ali eto skontajte da je ovo samo video koji sam napravio da vidite kako ce to izgledat jer mnogi igraju PES ) http://www.youtube.com/watch ?v=lWqyyoEEnIY
Pa pobrini se za to
Jao raja sto nesta smrdi....(slika)
Bit će strašno teško. Gledao sam lihtenštajn, istina prije godinu. Dobri su, nipošto nisu tim koji se lako može dobiti. Nadam se da su Sušić i ekipa svjesni toga.
http://www.facebook.com/fudbalski.klub.zeljeznicar.sarajevo
JEFTINIM PUTEM DO VELIKE ZARADE NA KLADIONICI. LAGANIM I STRPLJIVIM NAČINOM! NUDIM VAM 22 SISTEMA BESPLATNO UZ GLAVNI, NIŠTA NE GUBITE! Ako još niste, zavirite na minutu na moj blog. Igram jednu sasvim novu igru sa malo većim ulozima. Zarada je zasad ogromna, blizu 50 000 u pola godine na najvećim zicerima bez forsiranja. Preuzmite 22 gratis sistema koja vam nudim. Garantiram da ćete među tim sistemima naći barem 1 ili 2 koji vam odgovaraju za vaš tip klađenja i s kojim možete profitirati. Netko je nadaren za veće kvote i iznenađenja, drugi pak za manje kvote i zicere. Ima za svakog po nešto. svih 22 sam spojio u word koji vam dostavljam putem maila. Samo provjerite na mom blogu o čemu je riječ i javite se na mail. WWW . ORGAN . BLOGER . HR
ASMIR BEGOVIC DA NIJE NJEGA U PRIJATELJSKIM UTAKMICAMA NAKANTALI BI NAS