Nakon poraza Čelika
40

Beganović: Opet nam se vraćaju stari problemi, Željezničar je zasluženo slavio

Piše: K. H.
Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba
Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba
Trener Čelika Elvedin Beganović čestitao je Željezničaru na zasluženoj pobjedi u posljednjoj utakmici 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine rezultatom 3:0.

Plavi su slavili golovima Kajkuta, Blagojevića i Zakarića, a nakon meča trener Čelika je rekao kako se problemi od ranije opet ponavljaju u njegovoj ekipi.

"Nastavljaju nam se ponavljati stalni problemi. Fenan Salčinović se povrijedio na zagrijavanju, Mahmutović je želio povrijeđen da pomogne ekipi. Nismo imali igrače koji nose našu igru, a Željezničar je danas sasvim zasluženo slavio protiv naše mlade ekipe"

Nakon toga, dodao je kako nema vremena za kukanje, te da u narednim utakmicama očekuje povratak bitnih igrača s kojim će Čelik biti puno ozbiljnija i jača ekipa.

"Ne želimo kukati, ali se nadamo da će nam se povrijeđeni igrači vratiti i da ćemo biti koliko-toliko opasniji prema golu protivnika. Danas smo uspjeli prvo poluvrijeme parirati Željezničaru, ali nažalost dobili su taj kazneni udarac koji ja nisam vidio dobro, ali ako ga je sudija svirao, onda se nemamo šta žaliti", dodao je trener Čelika.