Uoči posudbe Milanu
0

Beckham u problemima s povredom

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Engleski nogometni reprezentativac u redovima LA Galaxyja David Beckham (34) ima velikih problema s povredom desnog gležnja i nada se da će ga do januara, kada kao i prošle sezone stiže na posudbu u Milan, ljekari uspjeti osposobiti za igru.

Beckham je u nedjelju sa svojim Los Angeles Galaxyjem poražen u finalu MLS lige od Real Salt Lakea (na penale 5-4), u utakmici koju je odigrao pod blokadom s tri kortizonske injekcije zadobivene u bolni gležanj, ali na kraju nije imao razloga za slavlje jer je njegova ekipa propustila osvojiti svoju treću titulu.

  • Imam problema s oteklinom već nekoliko sedmica i jedini je sada lijek što više mirovanja. Imam nešto više od mjesec dana odmora prije odlaska u Milan i nadam se da ću dotad biti spreman. Uoči utakmice dobio sam tri injekcije u gležanj, ali je njihov utjecaj popustio nakon nekih 50 minuta i onda mi je bilo sve gore. Sigurno je da mi nije pomoglo ni igranje na plastičnoj podlozi (na stadionu Qwest Field u Seattleu, op.a.), kao ni činjenica da sam drugu uzastopnu sedmicu morao provesti 120 minuta na travnjaku – rekao je Beckham, kojem motiva za povratak na San Siro ne manjka.

  • Idem u Milan izboriti svoju poziciju i nadam se nastup na Svjetskom prvenstvu s Engleskom. Bit će mi izazov u Milanu izboriti poziciju pored svih tih sjajnih igrača, ali spreman sam za izazov. Ljudi su govorili i prošle sezone da neću uspjeti upasti u tim, pa sam na kraju odigrao sve utakmice osim jedne.