Los Angeles Galaxy
0

Beckham: Svađa se Donovanom je prošlost

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Veznjak engleske nogometne reprezentacije David Beckham (34) odradio je u ponedjeljak prvi trening sa svojom američkom ekipom, Los Angeles Galaxyjem, po povratku s posudbe iz Milana.

Nakon treninga Beckham je izjavio da je riješio sve nesporazume koje je imao s američkim reprezentativcem i saigračem Landonom Donovanom koji je u knjizi The Beckham Experiment, od Beckhama neautoriziranom uratku američkog novinara, koja će se od utorka naći u prodaji, optužio engleskog veznjaka za neprofesionalizam.

Nakon treninga stvar je, čini se, izglađena i to nakon razgovora između Beckhama, Donovana i trenera Brucea Arene.

  • Neću vam otkriti što je rečeno i to će ostati između mene, Landona i trenera. Sada je stvar gotova i idemo dalje. Takve se stvari događaju u nogometu i u Evropi se događaju svakodnevno. Ponekad se dogodi samo da nisu tako jako medijski popraćene kao što je bio ovdje slučaj. Koliko puta su mi se slične stvari znale dogoditi dok sam još bio u Manchester Unitedu – rekao je Beckham.

Da je svađa s Beckhamom stvar prošlosti potvrdio je i sam Donovan:

  • Idemo dalje, nema se smisla osvrtati na ono što je bilo. Žalim radi puno stvari. Žalim radi načina na koji sam s ovime istupio u javnost, kao i radi nekih stvari koje sam rekao.

Beckham je po povratku u Galaxy jako motivisan ostvariti pravi rezultat i osvojiti neki trofej.

  • Stvari se danas nisu promijenile u odnosu na prije dvije godine kada sam tek stigao ovamo. I dalje želim osvojiti nešto i siguran sam da tim može to i učiniti. Prvi korak je izboriti doigravanje, a onda će nam trebati i malo sreće. Ali ako ćemo igrati čvrsto i držati se kao tim onda imamo šanse – zaključio je popularni "Becks".

Svoju prvu utakmicu za LA Galaxy nakon povratka u momčad s posudbe iz Milana Beckham će odigrati u četvrtak 16. jula protiv New York Red Bullsa. Trenutno je Galaxy u pozitivnom nizu i bilježi tri uzastopne pobjede, te zauzima peto mjesto u Zapadnoj konferenciji. U Galaxyju ove sezone sanjaju doigravanje koje im je izmicalo protekle tri sezone.