Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drugim rijecima molim vas kupite me, dosadilo mi u americi igrat cu dzabe za vas, i dam vam koji put da opalite viktoriju jes da je u godinama ali dobra je roba hahhaha
Ljudi, pa odkud vise taj optimizam. Mourinho je definitivno najbolji ali ne vjerujem da se tek tako za godinu moze sustici Barca koja svojom skoro nepobjedivoscu i dominacijom na terenu odskace od ostalih ekipa. Mada proslogodisnje utakmice daju naznake da se jedino Real kako tako moze suprotstaviti Barci.
bez ikakve dileme, stvarno ove sezone imamo odličan roster.. ako sad ne osvojimo ništa, onda lagano ugasiti klub, jer nama ni bog ne pomaže.. ;)
Svaka cast na izjavi......