Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja farsa oko jednog zdravog sportaša, samo zato što ne odgovara globalistčkoj eliti sto neće da im propagira sredstvo za depopulaciju planete.
gdje ce sa naukom 🤫
A pride će mu se valjati “pobrinuti” o novoj, friškijoj papirologiji - od 15/2/2022 u Francuskoj test o prebolijevanju covida više ne vrijedi 6 nego 4 mjeseca. Znači - ukoliko hoće lupati lopticu na Roland-Garrosu - valja mu vuć’ nove rukave, tražiti nove petljancije i mućkat nove kombinacije za nove papire . Nova srpska tragi-komedija na vidiku 😂
Ma laziran test 100%
I kad cujem da neko pojedine jajare poredi sa Federerom, najvecim igracem i gospodinom u istoriji tenisa.
Jos ce reci da je dopingovan od drzave?
Ode covjek na glavu jos par miliona hahaha. Pa ovaj covjek obozava da gubi milione na teorije zavjere. Al ajd pare su njegove stas sad tu valjda mu ne fale. Samo me zanima oce li mu UK i Francuska i Sad i Kanada zabranit ulaz i nastup. A moguce je da hoce. On bi bio prvi covjek u historiji koji je radi boce i plagijata od testa izgubio cijelu sportsku karijeru.
OD GRIPE NAPRAVIŠE MEĐEDA !!! Nevjerovatno kako su ljudi glupi.
a jesu zapeli za covjeka
Varalice!
A što je Nadal pozitivan igrao na turniru, nema veze 🤬🤬 Ako nas par stotina bilionera pretvori u robove, samo smo krivi. Ovce!
Vjeruj mi druze kad si pozitivan nisi sposoban reket uzeti a ne igrati ;)
😂😂😂jos kazu svi protiv srbaaaa a gle sta rade srbiiu veliki kad im se da po njuski kako kmece a ustvari znamo tko su oni i sta su u stanju da sve urade on je prvi al odozdal😅
Čime se stoka fašistička bavi
Laž je najveća srpska istina.... Lažemo da usrećimo druge.....Dobrica Ćosić
nije im samo san VELIKA SRBIJA, nego i VELIKA LAŽ
znajuci njihov mentalitet i ovo ce biti naoad na sve srpsko..saspes istinu i dokaze al dzaba...
Ko za "logoraša" čija se ubijena i silovana sestra javila iz ny, istina nije krv voda 😂😀
Krivu je potvrdu falsikovao, trebao je onu o vakcinaciji.