Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mehmed Baždarević, Meša - Selektor BiH
Safet Susic - Pape, selektor BiH Mehmed Bazdarevic - Mesa, isprdak BiH
Safet Susic - Pape, neuki amidja, vise nije selektor BiH Mehmed Bazdarevic - Mesa, selektor BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bravo za Mesu, kad je preuzeo Repku nisam imao nade da ce nesto moci u ovim kvalifikacijama napraviti nakon onog shuskavca, ali je vratio pouzdanje u igrace i u navijace, tako da nam je ova euforija jako potrebna. Vidicete tek poslije prolaza koliko je ovo vazno za nas Bosance
Tako je Meša,,,igrači su svjesni,,iskusni smo za dva baraža,,.. paše i formacija,,Džeko je dovoljno dobar da zabije,doda ,oduzme,..loptu,, imaš džokere na klupi,,svi zdravi,,lijepo vrijeme,,Ircima 13. petak,,,hajmmmmoooooo
Nešto sam siguran da će ovaj lik imati i bitnijih utakmica u životu. Sretno.
To alexa
Sad na džumu i Boga moliti :)
Mislim da je bila vaznija Zeljezincar-Viseoton 1985. Ali postujem odluku selektora. Nisam u prigodi da gledam utakmicu, stoga molim da mi netko od citalaca posalje kasetu sutra tijekom dana da pogledam.
Domovina ipak važnija.
dobice irci 5 puta po cupiu😆
Mesa reci him da dadnu go
Da smije izaci sa 4-4-2 formacijom s Džekom i Djuricem ja vidim 3+ u mreži kod Iraca.
vozdra raja treba li olovaka ... ja od ovog zivim, pa ..
Selektor bez muda i karaktera,poziva one koje mora i za koje mu narede. Safetovog netjaka zove svaki put a mali ni sekunde ne igra,znaci MORA ga zvati,zalosno. Nije Vaha lud sto je odbio voditi reprezentaciju ali Vaha ima ponuda za razliku od "legendarnog Mese'i "legendarnog Papeta"
Polako samo,skontat cete. Sve je krenulo na gore ubacivanjem netjaka u ekipu i sve se opet okrenulo od kad ga Mesa vise ne stavlja da igra. Samo polako
Eto vam Mesa strucnjak, eto vam igra bez igre, eto vam Cocalic na zadnjem veznom, eto vam Svinjo kojeg zove da mjesto na klupi zauzima pa izmjene nemamo, izbora nikakvog.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjerujemo ti Majstore. Vodi nas do Pobjede.
Poveo bi on ali ne moze od smijeha
Sta se lozite bezveze.Ovako ste mlatili i za Nigeriju,pa vas nemoram podsjetiti kako ste prosli.Irska je za vas Brazil.Sto prije prihvatite lakse ce vam biti.Sanse su vam odprilike 5% da prodjete baraz.Nemate kvalitet pretjeran,odim pretjerane pretencioznosti.Visoko ste poletjeli,podcjenjujete Irsku i vas pad ce biti bolan.
Hahhaha,jasta,samo o vama razmisljam,hehhehehe.Decko meni je to bitno ko lanjski snijeg,ja samo pricam za vase dobro da spustite loptu i prizemljite se.Prepotenca vodi na dno,uvijek.
Hahahahha,pa BIh me uopste ne zanima,ali dodjem ovdje da vidim vasu raskosnu mrznju,cisto da ne zaboravim kako lijepo i velikom broju mrzite.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Meša kralju deri ih 😁😁😁😁😁
ko je sinoc slusao Ciru kad ga je voditeljica sa FTV-a pitala za prognozu BiH a i za onu sinosnju Madjarska-Norveska...:)))
Nadamo se da će biti uspješna.....Hvala ti na svemu što si za sada uradio za nas...Pa hajde i većeras nas obraduj...