Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije poraz izgubiti utakmicu od jakog protivnika. Poraz je, u fudbalu, kukavicluk, nezalaganje i bezidejnost na terenu. Ne daj se, Bosno!
Moze i sa jednim napadačem ako ce staviti Ibiševića. On će se bar truditi od onog drugog klotza.
Bravo!
MA ŠTA SA DVA ??? SA TRI MEŠAAA, SA TRI !!!
Nasa taktika, krene sa jednim napadacem, primi gol i onda u 70 min ubaci i drugog...nemamo mi dovoljno kvalitetnih igraca u sredini da nam to bude prevaga. Iskoristi dobru formu napadaca i kreni sa obojicom...sretno.
Mislim da bi trebao Meša pokušati 4-3-3. Ibišević, Đurić, Džeko, s tim da idu u vezni red Hajrović na lijevu stranu, Pjanić malo naprijed, Višća po desnoj strani, a odbrana Kolašinac, Šunjić, Spahić, Mujdža. Bega na golu. I da se igraju tika-taka. Moje mišljenje.
Kakav bolan Mujdza?
evo ja ću otvarati pive
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemoj ni sa jednim najbolje ti je!! Ja kad cujem ovakvu izjavu ne gleda mi se utakmica. Ovakva dilema je jedna od onih tipicnih za trenere sa ovih prostora. Jaki klubovi i reprezentacije igraju sa najmanje dva, pa i vise napadaca. Ako jedan bude zamijenjen ulazi drugi, samo kod nas se boje staviti vise od jednog napadaca.
Ibisevic i Dzeko u odlicnoj formi...od prve miute napadacki i borbeno pa sta bude...sretno momci
Po tome koliko će tv stanica sutra prenositi našu tekmu ovo je Top utakmica sutrašnjeg programa. Više od 30 tv stanica. Ne vjerujem da je samo radi Belgije tolika zainteresovanost. Belgija jeste 2 na Fifinoj rang listi, ali ima malo tu i do protivnika. Mala napomena mi smo ekipa koja je npr. u zadnjim kvalifikacijama za Euro bila u prvom Potu (nosioci grupa), sa Njemačkom, Španijom, Engleskom...
Vidi selektora kako se slatko smješka a ko i ne bi, legla plata od 30.000KM. Čak mu i Valentin Incko zavidi. Moj dragi narode nas handri ko stigne svako se hljebi od ovog našeg jada od budžeta.
Vjerovali ili ne 30.000KM mu je plata i to mjesečna. Težak posao selektora, mislim od toga zavise životi a ljekari nam zarađuju po 1100 KM nakom toliko učenja i rada.
Znači komentar mi dislajkuju članovi fudbalskog saveza
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
2 načina razmišljanja:1. Bosanćeros: Džekooooo zamalo gooool, momci su se trudili ali nisu imali sreće, volimo reprezentaciju, navijamo i gledamo 2.Realnost: nemamo šta da jedemo, najgori smo u Evropi po ekonomskim parametrima, naš najizvozniji proizvod su mladi ljekari i med. sestre i toalet papir violeta. Ovaj Meša stari zarađuje mjesečno 30.000 KM, reprezentativci žive u stranim zemljama i njima plaćaju porez.Uz to neposredno prije utakmica pijanče i orgijaju.
@Svercer Pa to mene i boli, gledaju ove nepismenjakoviće što ganjaju loptu a milione zarađuju. Čitava nacija pada u trans kada reprezentacija pobijedi i ova sirotinja govori: "Mi smo pobijedili". Raduju se nečijim tuđim uspjesima i žive tuđe živote, umjesto da se ljudi malo trgnu nešto urade nauče strani jezik, završe fakultet ali ne privatni i naprave nešto od svog života.
Nekog pretjeranog pametovanja ovde nece biti, uvijek previse filozofiranja oko formacije, fali se svaki trener da je bolji od prethodnog, spominju novi igraci, na kraju se uvijek svede na isto i dva spica sto se ne mijenja vec desetak godina. Jedino fale Mujdza, Salihovic i Miske. Najbitnije je psihicki pripremiti igrace. Uspjeh ce prije svega zavisiti od trenutne forme igraca (cini se dobra) i najvise njihove zelje da daju maksimum u mechu. Ovde ce i bod biti ogroman. Sretno Mesi i ekipi.
A šta je sa navijačima. Nešto ne vidim preveliku euforiju. Malo se priča na TV-u....
treba bez napadaca. 7 u odbranu j 3 u sredinu kao zadnji vezni
nemoj kopirati grčku formaciju kada su osvojili Euro
Sta je sa M.Besicem?
Normalno da cemo sa dva krenuti vedo i djuro, dzefik supersub. Izo umjesto visce, bice to u dure.
visca je dobar i standardno igra...
@false brzonogi višća je jednom pretrčao samog sebe. Šalim se, dobbar je Edin V prodore pravi po toj lijevoj strani.
Pa jel moguće da još razmišlja o jednom napadaču. Pa koga smo mi pobijedili sa jednim, jadan ne bio.
Meša, evo jedna sugestija i od mene za sutrašnju formaciju _________________Džeko________________ __________________________________Višća Lulić_____Sušić____Miličević___________ _________________Pjanić________________ Kolašinac__ Zukanović__Spahić__Cimirot ________________Begović_______________
@bosman345 iskreno, sad tek vidim da dijeli prvu poziciju u Bundesligi. Onda ništa drugo nego obojicu, a Sušića u rezerve 4-4-2 formacija
@bosman345 Ibisevic je istrosen. On je bio sjajan dok se nije povrijedio i od tada je oslabio 50%. A za golove, pa davao je i pkanic u Romi ali ne u repki
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma nikad nisam bio sigurniji u pobjedu..sutra 1:2,Dzeko sva tri daje :-)
Svi u napad jedan je Hase