Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meša poderi ih Mešaaaa . Ibisevic out - Djuric IN IN IN IN IN IN 0-2 :*
Vedo je Vedo. Institucija :D
Vedo je Vedo, institucija!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
idemoo, volim ljiljane, volim ljiljane, volim ljiljane...
Mala moja cujes glase evo brace sastala se Ja sam ovde pjevao i lani pjevam opet ko da mi zabrani Pjevaj brate pa mi se veseli malo ih je sto nam dobro zeli Refren Svira frula svira violina Pjeva Goci i njegovi momci Doso lola u kafani pije sve je opet isto ko i prije Oj kafano da mi nije tebe ja bi davno ozenio sebe Ja sam svojoj govorio zeni da ne vodi racuna o mene Ako neko ostane bez zene kako mu je nek upita mene Hajda mala na sred kola stani da te moje oko nanisani Biraj mala prilike su dvije obadva smo s gore Romanije
--------Besic-------Medunjanin------ -Visca-------Pjanic-------------Lulic- --------------Dzeko-------------------
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno!!!!!!!!
Za one koje imaju obraza da kritikuju Dzeku, neka pogledaju njegovu statistiku, a na kraju krajeva on je taj koji je ponovo dao go i Ircima u odsutnim momentima, cime nam je ipak ostavio aktivan rezultat
Uz duzno postovanje prema Vedi, zapoceti sa Djuricem i Kolasincem, jer ovdje ce trebati ici na snagu.Sretno
momci 1-2 za nas dovoljno
"... mi moramo igrati oprezno i ofanzivno..." Mesa puno te volim i postujem ali ova recenica te najbolje opisuje. Odluci se sta zelis i preuzmi odgovornost za to, Mi moramo pobijediti. Igramo organzivno i stabilno. Kompaktno i zrelo i muski! Oprezno i ofanzivno ne ide jedno uz drugo i budi musko obraza ti! Molim te!
ovaj covjek ce nas da sramoti
Najveci problem, ako Mesa bude truli kompromiser, pa sastavi alibi tim, a ne u koji istinski vjeruje! Na kraju to nece moci sam sebi oprostiti. Dosta vise sa zabludama i prepotentnostima u smislu igre sa dva napadaca i sastaviti tim sa 10 i pol igraca (desetorica + Pjanic)
Ma abd 2:2 i idemo dalje :D
EKIPU TREBA STO VISE PODMLADJIVATI PJANIC NEZNA BITI NOSILAC IGRE . LULIC, MUJDZA , IBISEVIC TREBAJU SE MIJENJATI .ZASTO NEMA KOLASINCA ? U ZENICI SMO ISLI SAMO PO JEDNOJ STRANI NA DRUGU TREBA POKUSATI SA KOLASINCOM . MEDUNJANIN TREBA DA IGRA ,PJANIC REZERVA .
Konstatno grijše treneri sa napadačima.Zašto Meša misli da je Džeko toliko dobar da počne tekmu od početka.Mislim da bismo sa Đurićem mnogo bolje prošli jer je mlađi ,brži i dobar je u skok igri.Džeko je totalno usporen i sad gubi svaku loptu,Pokušava da bude vezni igrača da upošljava suigrače ali to mu ne ide,U Romi je zaista kloc i to se osjeti i u ekipi.Ni Ibišević ne bi meni zaigrao,,,možda na kraju ono čisto statistike radi
Slažem se sa svim. Svaka njemu čast i hvala mu za sve što je uradio, ali nije Edin slučajno s klupe ulazio u velikim klubovima. Jednostavno, nije on ta klasa igrača u koju ga domaći mediji uporno guraju. Treba svakako probati s Đurićem, al' teško da će se to desiti. Ja još nisam Misketa prežalio i mislim da bi on i sad radio puno bolji posao od Miralema..
aBd Nadam se sutra velikom slavlju u glavnoj prijestolnici BiH ! :)))
ma hajd,pobijedili ili izgubili meni ste dragi,samo dajte sve od sebe pa šta bog da
Rekli smo da nece biti puno golova u Zenici. I nije bilo. Rekli smo da bi vrlo vazno bilo da ne primimo gol na domacem terenu, primismo ga. Kako god, ko ga ne zabije na strani ne moze dalje. - irci su igrali defanzivno, nisu nas toliko pritiskali, a mi se nismo drzali one: TACNA LOPTA, TACNA LOPTA, TACNA LOPTA. Pravili smo isuvise puno NEPRISILJENIH GRESAKA, u pas igri. Jako smo malo napadali preko lijeve strane, gotovo nikako.
Sutra nam nece dati disati, a pritiskace nas vrlo visoko. Izgledace to drugacije nego u Zenici.
@Ja sta mai... Ameri SSSR? Svega ti kad su to amerikanci smjeli prismrdjeti Sovjetskom Savezu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zgazite ih !!!!
Prvo izbjegni gazenje! Bogami kao da je nas tim, tim vanzemaljaca!
ISPALI SMO VEC.
Niko normalan ni dobronamjeran to nece reci sa ovim koliko toliko aktivnim rezultatom (1:1) ! Znaci prika, ti ili nisi normalan (kukavica) ili si nedobronamjeran!
HA HA HA DEBILU .