Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komenatotori, molim vas da Mešu i Safeta ne stavljate u istu recenicu. Sacekajte do ponedeljka navecer, pa onda obaspite paljbu ako ne prodjemo. Meša nista nije krivo uradio i da ne bi magle u drugom poluvremenu, rezultat bi bio sigurno drugačiji.
Još nije ništa gotovo--sreća nas prati ovaj ciklus,pa će tako biti i do kraja--nesjećam se kad smo imali ovoliko sreće u nekim prošlim kvalifikacijama--uvjerite se sami ,to se može lako provjeriti--samo srčano do kraja..
taj nas tim moze trenirati I biti trener najbolji selector na svijetu, sve ce biti isto....trcati I boriti se u fer igri, to je sve sto trazi ta ceta navijaca...PJANICU...MALI PRINCE...NE HODAJ TRCI, OTVARAJ SE....DAJI LOTE....igraj ko sto igras u toj je-be-noj Romi....koga ba vise foliras, jel te to oet "MIGRENA" ufatila....gdje si ti sinoc bio?? Ja te ne vidjeh na terenu...nek te bude stid. I NEMOJTE PAMETOVATI DO SELEKTORA JE IL DO TERENA, DO MAGLE, IL DO DRAGOG BOGA....DO NJIH JE !!!!! ...da je Premija 100milja mozda bi I Protrcali malo, ovako ne osjecaju odgovornost za igru koju igraju za RAJU...FOLERI !!!!
Ja jednostavno stojim iz svoga stave da nisu "izgarali" na terenu....ako neko misli drugacije....onda ja mislim da je slijepac kod ociju. Nije sramota izgubiti, al je velika sramota nositi taj dres I setati o terenu. Sad znaju da je Dablin zadnji cin ove predstave, a mi dobro znamo nas mentalitet, a bogami znamo da Mesa nemoze zaigrati na terenu....e pa momci da vidimo sta cete uraditi sad...90 minuta ....jel vam treba reci "ostavite srce na terenu" ....
Meni za dva dana spucase 50 minusa zato sto sam rekao da Mesa nema ni muda ni karaktera. Njemu se sastav diktira isto kao i sve ostalo.Cim je pristao na upola manju placu od Safeta jasno je bilo da nema ni karaktera. Svinju Susica MORA pozivati a to sto taj panj zauzima mjesto nekome niko ni rijeci. Zasto Coca sinoc mora na zadnjeg veznog sto u zivotu nije igrao ako je amidzin mali taj famozni zadnji vezni?
Sa onakvom igrom od sinoc nista od Eura, sredine nigdje, nikakve veze izmedu odbrane i napada, uveo trecu spicu, a pjanic sam, nema s kim pas da odigra, pa kako da izgrade akciju, ili je mislio dugim loptama prebacivat sredinu ko u osamdesetim! E moj Mesa, samo tvoja pogresna taktika i nista drugo! Ipak sretno i nadam se uspjehu
od odlaska telece glave, mislio sam da ce ovaj imati muda i pjanica, lulica, ibisevica preseliti na klupu gdje im je i mjesto...
Nevjerovatno koliko mnogo anemije kod igrača a i kod komentatora. Ovakvi komentatori su za snooker. Življe malo, nije sve izgubljeno.
a ti bazdarevicu vise znanja, ako ti je ono takticka ideja kako otici na euro onda je to slabo!cocalic i spahic trebaju da igraju u paru,a besic pjanic i medunjanin u sredini,igrati s jednim veznim je ravno ubistvo,nasa sreca sto su se irci samo branili da su se nadigravali s nama na sredini, mi bi primili tri komada.
mesa samo max ofanzivno,pa kom obujci a kom vuneni nike carapi.