Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo budi za nijansu bolji od safeta i uspjeces, ne treba nama murinjo
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela..
Treba on biti puno bolji od safeta. Srećom ne sumnjam u to, jer to neće biti teško ispuniti. Nažalost sad ima lošije stanje u repki nego kad je suljo preuzeo, ali sam siguran da će to Meša brzo izbalansirati. Sad vratiti igrače koje je suljo otjerao, vratiti ugled repki, euforiju, profesionalnost i povjerenje navijača. Uspjesi će doći jer imamo neke od najbojih pojedinaca u Evropi što se tiče igrača. Prema mojim informacijama Meša nema brata sa agencijom, pa eto..možda i prvih 11 zapravo bude najboljih 11 koje imamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
cestitam i neka je sa srecom novom selektoru
Zato sto Barbarez nema nikakvog iskustva, a nama treba covjek koji ce nas izvuci iz ovog mulja, dabogda da to i legendi Mesi podje za rukome, Barbarez se jos mora kaliti pa tek onda preuzeti nacionalni tim
Ma meni je drago sto nije Barbarez, covjek nema iskustva, ne bih zelio da na pocetku trenerske karijere dozivi neuspjeh, za njeg ce svakako biti mjesta u buducnosti jer nema navijaca BiH da ne postuje barbu kao covjeka i kao igraca, nek se prvo malo oproba po klubovima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čestitke meši,mada mu nimalo ne zavidim jer sa razbijenom vojskom malo ko je dobio rat.Ipak sretno uz tebe smo.
Zalosno. Uvijek ce biti onih sto ga podrzavaju i onih sto lupaju gluposti. Zar bar jednom ne mozemo reci SVI sretno Mesa.
Ferguson da ponovo počne trenirat', i da trenira našu reprezentaciju ne bi otišao na euro ovaj put. Nije to zbog trenera, već zbog igrača! Nisu to više igrači željni dokazivanja. Osim Bešića ovi ostali su nule. Odlaskom Misimovića nije to više taj napad, i koliko god veličali Pjanića on nije ni blizu Misimovića, i sve dok igrači ne počnu kako treba radit i trenirat' ne'a od tog ništa. Ne možeš se ti bolan dizat' u zvijezde, mi smo državica s 4 miliona stanovnika... I to kakva državica, to nema nigdje na svijetu više, haos!
Plavi loz, dobar skroz!
velika podrška za multietničku reprezenatciju bih u rukometu i košarci,to je prava bosna,a ne fudbalska repka,koaj se pretvorila u jednonacionalnu repku zbog korumpranih balija i dodikovih krmaka,kojima odgovara samo da uzimaju apre,a nije im interes da naparve multietničku repku,svaka čast meši,dobar čovek iz čaršije,musliman,ide na džumu,djeca u medresu,žean mu pokrivena,ne puši i ne švalera s e ne kocak(kao onaj kjafir sergej)brat mu bio u zelenim beretkma,daidža u patriotskoj ligi,otiće brže nego što je došo,ali meša i 11 muslimana,to je naša stvarnost u fudbalu
Daj Boze samo da ne pljuje sudije. A to nije lako, ima ih vise nego kada je on igrao.
velika podrška za multietničku reprezenatciju bih u rukometu i odbojci,to je prava bosna,a ne fudbalska repka,koaj se pretvorila u jednonacionalnu repku zbog korumpranih balija i dodikovih krmaka,kojima odgovara samo da uzimaju apre,a nije im interes da naparve multietničku repku,svaka čast meši,dobar čovek iz čaršije,musliman,ide na džumu,djeca u medresu,žean mu pokrivena,ne puši i ne švalera s e ne kocak(kao onaj kjafir sergej)brat mu bio u zelenim beretkma,daidža u patriotskoj ligi,otiće brže nego što je došo,ali meša i 11 muslimana,to je naša stvarnost u fudbalu
Ova mi je vijest definitivno uljepsala dan! Sretno Mesaaaa
ocekujem vijest poslije prve tekme:"...meša išamarao sve koji su pretrčali manje od 11km"...Meša nam sada treba...hairli da bude i nama i njemu...i igračima.
svaka njemu čast sto je hodao po minama da dodje na utakmice reprezentacije bih i što bi radio za rudarsku platu. to vjerovatno dokazuje da voli BIH više od rajevca, i nije samo to da dokazuje i nije vjerovatno nego je sigurno. ali selektor se ne bira po tome koliko voli zemlju nego valjda koliko može učiniti za nju. rajevac je možda uopšte i ne voli ali ima bolje reference od njega i sposobnosti da postigne bolje rezultate. većina vas je protiv srbijanca jer ste zaslijepljeni mržnjom. i mislim da je tas na vagi kod izbora selektora bila plata iako ni rajevac nije tražio previše(mislim).nisu oni odlučivali osluškujući navijače nego po nekim svojim ne baš časnim računicama. naravno, nadam se da će i baždarević imati fantastične rezultate i želim mu puno sreće ali da je bilo objektivno, nije.
Bosanski mentalitet. Toliko smo zaostali Da nemamo pojma !!!!
SRETNO MEŠA!
Pape je za ovoga izmislio trenerski poso
Budalo! PITAR
Bravo Mesa cestitam ti i puno uspjeha ti zelim
Sergej Barbarez