Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeko NIJE povrijeđen i Džeko NIJE bio u ofsajdu protiv Nigerije !!!!
Rezultat je jos uvijek pozitivan, tako da idemo na sve ili nista. U Zenici je falila vise srece u prvom poluvremenu, a u drugom je magla ucinila svoje. Valjda smo sve pehove istrosili I sada je vrijeme da zavrsimo posao kako treba.Sretno do pobjede
Lazes Mesa!!!
Uz molbu da me se ne shvati pogresno, mene, zbilja, zanima jedna stvar: Da li prosjecan korisnik ovog portala ima stav o odredjenoj tematici, nesto kao ... vec oformljeno misljenje, a prije nego sto iznese vlastiti komentar ili ocjeni komentare drugih korisnika Klix-a? Zasto? Evo zasto....Primjer - na Klix-u je danas bila fudbalska vijest, clanak o reprezentaciji R. Irske koja se kompletira nakon povreda i zabrane nekih igraca....Uglavnom, slijede komentari. Tako jedan korisnik ( da ne pominjem ime) razmisljanje u stilu: "Irce treba napasti svim snagama, pa sta bude - bude." Covjek misli tako - nista sporno. Komentar je ocijenjen vrlo pozitivno ( 15 pozitivnih ("like") i svega 1 ili 2 negativne ocjene ("minus"). Par komentara nize je komentar drugog kirisnika, koji kaze, otprilike..."protiv Iraca treba igrati oprezno, ne srljati, koncentrisati se na odbranu..." Uglavnom, misljenje suprotno prvom komentaru. I dobija otprilike isti broj odobravajucih ocjenu kao i prethodni komentar, sa samo 1-2 negativna ("dislike"). Jos jedan primjer: Ja nedavno kazem, prije utakmice u Zenici, da bi mozda bilo dobro Lulica povuci vise nazad, u defanzivu, a dozvoliti mu da se pridruzuje napadu po krilu...tako da nas tim dobije na ofanzivi i ubojitosti... I dodam, da je Hajrovic neopravdano izostavljen, i da bi trebao dobiti sansu....Ocjene komentara uglavnom, gotovo iskljucivo, odobravajuce. Nize u komentarima neko iznosi upravo obrnuto misljenje: kako je Lulic koristan i zahvalan kao ofanzivni krilni....neko rece, takodje, da Hajrovic ne igra ni u vlastitom klubu, da je izvan forme...itd. I ovi komentari su ocijenjeni iskljucivo pozitivno, bez ili sa 1-2 "minusa". Pitam se...kako je moguce da dva dijametralno suprotna misljenja nalaze na ISTI stepen odobravanja? A po prirodi se uzajamno iskljucuju? Neki od nas ce argumentovati da se radi o razlicitim korisnicima, koji daju samo pizitivne ocjene jednom od komentara. Nije iskljuceno, ali malo vjerovatno. Ja, ako se slazem sa misljenjem, smatram komentar pozitivnim ( i ocjenim ga sa "like"), onda, logicno, komentare koji govore suprotno ocijenim - negativno. Jer se ne slazem. Da li je u pitanju "solidarnost", koja je na kraju krajeva...lazna? Ili, jednostavno, poznato nam "povijanje prema vjetru"??
Evo ti jedan lajk da se ne sekiras, a jedan dislajk da ostanes u balansu.
Zasto dva dijametralno suprotna misljenja ne bi bila pozitivno ocjenjena ako imas veliki broj razlicitih citalaca... neko misli da Pariz (posto je aktuelno) ne treba biti na naslovnicama dva dana, a neko misli da treba... Stvarno ne vidim u cemu je problem
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mesa evo ti tima za pobjedu: Buric Zukanovic Cocalic Spahic Kolasinac Vica Lulic Pjanic Medunjanin Dzeko Djuric Vidimo se sutra u Dublinu!!!!
A možda je i povrijeđen samo baca prašinu u oči ircima :)))
koja recenica mi imamo rjesenje za svakog igraca
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dzeko nije povrijedzen, sto je dobro! A jel Vedo povrijedzen?!