Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jami ba nadigravanja, razgulite ih ko macke Mehmede. Korak si do raja, nisam vjerovao da ce nas neko spasit Safetovog sranja
Kipar 2 - 0 Bošnja.
Opet ovaj kloc iskompleksirani...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja bih gurnuo i Dzeku i Djurica , obojica su visoki i dobri u skoku . I samo visoke lopte slati na njih ,sredina nam je svakako katastrofa.
Zbog radi čega? Nama X odgovara, oni moraju napast a loša su reprezentacija. Treba samo igrat bunker i ubit ih kontrom ko što su oni nas. Koja još ekipa na svijetu igra sa 2 robusna napadača od 1.90? Bajern?
To bi nebi nikako funksionisalo.. Svaki visoki igrac igra pored pokretljivog suigraca u napadu, ili sam igra u napad. Nijedan klub na svijetu nema 2 visoka igraca u napadu jer igraju isti stil igre, oba zele loptu ispred gola. Primjer City- Dzeko i Aguero, Dzeko ceka svoju priliku u skok igri ili zadnji pas dok Aguero se vraca po loptu. Tako da Dzeko i Duric bi tesko propalo iako su obadvoje fenomenalni igraci. Vedo i Duric do pobjede !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kipru je najveca frka sto nemogu svoj klasicni bunker igrati. Moraju ici na gol i otvoriti se a to ce ih kostati protiv ekipe u kojoj igraju Dzeko, Djuric, Ibisevic, Pjanic, itd. Mi mozemo smireno uci u utakmicu jer nas i bod najvjerovatnije vodi dok oni gledaju bukvalno svaku minutu. Samo kontrama prema Dzeki i bice sve ok.
Osveta je osveta! Natrpat ih ko paprike da se ona bruka iz Zenice zaboravi
Hajmo zmajevi,hajmo Bošnjaci,Hrvati i Srbi,hajmo Bosanci i Hercegovci jer je Bosna od sviju nas...................................................
dosli smo po pobjedu jbm ti pr.bezobrazluk i samo hrabro.bolji smo
Ma samo da mi je saznati s kim igramo u baražu, a za sutra se ne brinem uopšte!!!
Nema da brines, jarane! Znas nas? .... ti nas!
samo nas još Spaha može osujetiti
Jedina pametna danas!
Meša ga je pročitao. Zato ga je i zamijenio.
Begoviću su protiv Velsa veće probleme pravili naši odbrambeni igrači nego Bale i ekipa :) Sretno sutra, nadamo se našoj pobjedi.
Mujdza, Mujdza....
0-2
iskreno dzurica od prve minute covjek zeljan dokazivanja vidis da grize na terenu visok brz ima dobar start dosta toga mu daje u prednost nad igracima kipra jer bice prekida a nama treba neko visok on i dzeko potrosice 4 igraca kipra ostali prostora koliko hoces
ne treba Dzeko,samo u zadnjih 15-20 min,kao u City-u,onda ce pomoci.
EKIPA KOJA POBJEĐUJE,NE MJENJA SE PA TAMAN MESSI TREBAO UĆI.
Budemo li igrali ko protiv Welsa, ne pise nam se dobro
Igrali smo zrelo, strpljivo.... bez srljanja. Šta je to Vels uradio? Za jaja nas uhvatio. Kipar - BIH 0-3
UnitedAgainstHatred - Bravo, mnogi ne shvataju to. Uzeti u obzir da nam igraci i nisu bas u formi te povrede, dobro je to Mesa uopste uspio nekako skrpiti... kad trener zna.
Ne ubacuj ga vidis da nas je poslo
Nije tacno... dosli smo da pobjedimo