Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjači je kad je Višća bio u prilici kod trećeg gola, Meša (umjesto Višće) na klupi trza glavom kao da je on u prilici. Ahahahahah oplakao sam!
Uzivio se covjek. A i bila je atmosfera...! Sta bi reko da si video mene - ja trzo pred ekranom. :)
Mesa Bazdarevic -trener bez poraza .Bravo samo nastavi
Ovo sto je do sada Mesa uradio je za pohvalu. Odlicni su bili veceras, a ne vidim nikakvog razloga da ovako potcjenjivacki ulazimo protiv Belgije. Ili je to mozda dio Mesine strategije da se Belgijanci malo opuste.
Pape je takticar i po za ovog mungosa !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meša,,,, ima još dosta promahe u odbranbenoj liniji
Ovaj covjek je pokazao da ima znanje sto se tice fudbala, poslozio repku, razmislja kombinuje prije svega pokazuje emociju (ne gleda ravnodusno) i zna motivisati igrace za razliku od ono papeta, i kad ne bi uspjeli da se kvalifikujemo ovom covjeku svaka cast!
Ćiro odlazi!
Kako bolan nemas zamjerki , pa mi smo igrali protiv vrlo lose reprezentacije . zbog glupog spahica umalo ne primismo go . vidjeces ti belaja protiv velsa . spahic ce dobiti crveni na njemu smijem se kladiti . nije toliko lose ,al mora se dosta toga popraviti . s ozbiljnijom reprezentacijom bi vrlo tesko bod izvukli .
mislim da je Velid Spaho sinoc izgubio na popularnosti u Olovu kada je kod Viscinog gola rekao da su Banovici na nogama...Arbeit macht frei, Juden...
https://www.youtube.com/watch?v=VaEmGcqPVuU evo jedna od čerkeza i ekipe...došlo mi onako....
Mesa odlazi !!!!
Pepe ne zasluzujemo te! hahahaha......Najsmijesniji vic trenutno
Idemo uz boziju pomoc u Belgiju praviti pakao Belgijancima kao prije 10-ak godina.
Ocito te druze raja nije skontala.
Jesmo pobijedili i drago mi je ali ima mjesta za naprekad realno... Cesto smo gubili lopte i par puta se odbijala od igrace... Mozo ovo bolje uvjeren sam. Treba malo vise agilnosti i brzine prema naprijed... Nadam se da idemo u Francusku!
Ne treba ga hvaliti previse----da se ne urekne:):):)....bravo Visca
Samo bez amidzinog jazavca i sve ce biti ok. Tek sad se jasno vidi koliko je amidzin Maradona lose uticao na igru i na igrace naravno
Pobijedili jesmo, ali igra nije bila nešto. NI blizu onoj Ćirinoj agresivnosti. AKo ovako mislimo u baraž, a kamoli direktno...Boga mi teško.
Onda su svi bili u puno boljoj formi imali smo misimovica a i ciro je ciro...u odnosu na prosle tekme ovo nocas je izgledalo super...