Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nisi valjda izostavio Seju zbog Tine i Anela?
Nista ovaj Bazdarevic nije bolji od Safeta. Samo kaki a poziva Safetovog netjaka koji ni u Hajduku ne igra. Talovi preko repke se nastavljaju,neka ti je na sramotu izbornice.
Cao je tebi nakon Belgije pa Meljovce sto si nakupio po rep.povedi sa sobom!
ona grupa sto je igrala prije protiv belgije(sa dodatkom spahica, kolasinca) da ponovo igraju jeli imaju iskustvo ako donese neke amatere ove sto nabraja, onda ce mo sigurno izgubiti
Mehmede, ye*ao te tino sven susic
Tamo gdje je amidza stao Mehmed nastavlja. Nikad gori igrac nije duze ostao u reprezentaciji,ove godine ni gola ni asistencije,ma nista nista nista nista.
Volio bih da griješim ako mislim da tamo nemamo sta tražiti
Odem li ja dzaba Mesa u Belgiju, da izvines, nayebao si. ;)
I to što kažeš. A obećao kumu da ćemo ići, tako da nema nazad. :)
Mehmede, ye*ao te tino sven susic
PRIKAŽI ODGOVORE (2)