Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema smrdljivijeg kluba od bayerna !!
@BAYERN 4LIFE Ako si ti iz BiH ne znam kako mozes tako nesto reci za Wolfsburg gdje igraju nas Miske i Dzeko. Uglavnom ako si odrastao u BiH, sta ti uopste imas sa Bayernom. Igraci sto igraju u tim timovima tu su radi novca. Jedan Ribery, sta njega boli briga za Bayernom, on bi sad presao u Barcu da moze(da vise plate). Ja kao Bosanac navijam za tim gdje nasi igraju, i to je to. Sad normalno za Wolfsburg i Hoffenheim a da nema nasih boli me briga za njima. Odrastao sam u Njemackoj i navijacu za njemacke timove ako igraju protiv drugih(la liga, engleska itd).
DOK JE DZEKE MISIMOVICA I GRAFITEA TO SE NECE DESITI !!!!!!
FC B A Y E R N DER WELTMEISTER BAYERN POWER!!!
5-1 hahaha
ONE SLINE IZ WOLSBURGA su OTRESLI Bayern sa 5-1 pa ti sad pricaj sta hoces
HVALA IGRACIMA COTTBUSA STO SU OTRESLI ONE SLINE IZ WOLSBURGA.. FC BAYERN MUNCHEN STERN DES SUDENS!! IDEMO PO TITULU GO FC BAYERN MUNCHEN!!
lopta je okrugla.........
valjda oliver kahn zna kako stvari stoje u bundesligi Bayernje znao uzeti ligu u zadnjem kolu kad nije od njih ovisilio nego od pobjede unterchahinga...
Moze osvojit al turnir neki s Vrbanjusom al dobro optimizam je cudo hahahahha lol
Ma nisiti ti OLIVERE normalan... ali eto, lijepo je mastati...