Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvostruka kruna za Bayern, nije im trebao onaj sramtoni poraz od Reala, valjda ce izvuci prave pouke iz njega, inace solidna sezona.
za bayern navijaju samo iskompleksirane budale
Cini mi se da ti imas komplekse, a ne mi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svjetsko klupsko,europski super kup,bundesliga i njemacki kup pa sezona za pozeljeti :D
a liga sampiona truba..pusiona totalna levatine jedne
A ukraden cist gol kod 0-0 ? Lopta presla tri metra gol liniju Fujjj bavarska govna
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zao mi Borusije, lako je Bayernu kad im uzima sve igrace, a Borusija konstantno pravi igrace i opet ce napraviti tim, to je ono sto cjenim.
borusija je bila bolja cijelu utakmicu i cist pogodat joj nije sviran , bayern na guzove al eto broji se titula kupa
''Doživite financijski preporod uz nas i naše savjete! Taktika, pronicavost i velika želja i poriv za uspjehom, samo su neke od naših vrlina. Te osobine dovele su nas do jednih od najboljih betting teamova na balkanu, pa i šire. Tu smo da iskorijenimo sve lopove i dojavaše koji vas okružuju i da Vam nam jednostavan način pokažemo našu strategiju i ciljeve klađenja i time dugoročno pomognemo. Samo nam se javite na mail, i mi ćemo sve ostalo uraditi za Vas! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
Bayern je imao visoke ciljeve pred sezonu, dostigao je sve osim LP. Jednom je moralo doći do pada, nažalost bilo je protiv reala. Uspješna sezona, odlična.
Mislim da bi smo imali bolje rezultate da smo kasnije osvojili ligu.
4 titule bayerna ove sezone, ako ima neki klub koji je ove sezone osvojio vise titula, slobodno neka neko javi! +polufinale lige prvaka, fanstasticna sezona bayerna!
Jadno je kada se navijac Dortmunda zali na sudenju, a zaboravljaju ostecenu Malagu za 2 gola u roku od 3 min. Jos je jadnije sto se javljaju navijaci reala i govore o sudenju.
Čudo Pep i ovo nije zajebao..
sama činjenica koliko je miliona ili milijardi. eura potrošio zadnjih 10 godina da bi ušli u finale dovoljno govori dok je Bayern to radio non salantno i opet nemaju dugovanja...inače Real je zasluženo u finalu ...MIA SAN MIA!
onakva Barcelona nije uspjela odbraniti naslov lige prvaka ne znam sta je čudno što Bayern nije...iskompleksirani monstrume... MIA SAN MIA!
PLJUC na sudije. ČIST gol poništen Dortmundu, znači niđe veze, lopovska titula skroz!
Joj sto mrzim kad neko npr.navija evo za Bayern ,pa kaže MI SMO osvojili 2 trofeja ove sezone.Sta si ba ti osvojio pregledo od kuce 2 utakmice za cijelu sezonu. To moze reci Roben bgt mi smo osvojili 2 trofeja. Cuj on osvojio iz kuce 2 trofeja
Ne može Borussia dati golova koliko ih sudija može poništit. Uzimaju im najbolje igrače i opet bez sudija ne mogu.
...ne uzimaju...kupuju! to su dva razlicita pojma!
Zahvaljujuci coravom linijskom sudiji koji nije vidio da je lopta usla 30 cm u gol!
a moze te pucati minuse , samo ne znam sto se doslovno izvinjavao predjsednik nogometnog saveza njemačke za greske sudije i govorio kako se u martu glasalo da se uvede tehnika za gol liniju, i da su pri tome samo bayern i borusija bili za a ovi ostali su bili protiv! Gol je ponisten ispravan!
tehnika nije uvedena, zato sto manji klubovi nemaju dovoljno novca da uvedu to tehniku, a bvb je sinoc bila bolja ekipa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koga boli rinaka za strane klubove šatro ovi nesretnici navijaju za Bay,Dor,Rea,Barc, a nemaju ni privjesak od tih klubova,a da gledaju njihove tekme uživo na stadionu možda jednom al prije nijednom u životu, gledaju im tekme na live stream-u ko zadnja fukara
Srećom pa će na svjetskom biti instalirana tehnika da pokaže da li je bio gol !