Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet sudijaska greska, ofsajd nije bio kad je volkot uzasao 1 na 1.
obn molim vas daj sklonite tu kurawu i te kloceve od komentatora
S tableta pisem, izvinjavam se na greskama.
@kilabh Sine ? Koliko znas uopste o nogometu? Malo ti je znanje kao I koeficjent ti inteligencije. Sad ti meni reci kakav je to Arsenal klub? Ti ko da poredis Man. Utd sa Bayernom. I te price sudija ovo sudija, sudija ono, mozete zabiti sebi u pakas, pokazao je da je bolji u gostima I to je to, slazem se nikad nije igrao gore ali zato brate postoji sljedeca utakmica da se opravda. Ti si karina od navijaca I nikad neces biti navijac ni Bayerna ni bilo kojeg tima, da imalo volis taj tim volio bi ga I u pobjedama I porazima. ozdrav!
Zalosno i pateticno je izgledao bayern sinoc, cim su primili gol, odlucili su se sa njemacki catanacho...da su mogli uveli bi i rezervnu klupu da im pomogne...JADNO ZAISTA...jos vidim izjave giganta Bayernovih igraca i bivsih igraca, kako imaju najjaci sastav u istoriji... ljudi, pa kad ih je slabasnji Arsenal onako napao...OD SRCA IM ZELIM BARCU u sledecem kolu...neka idu onda na hladjenje Forum je ali bih mogao da svasta napisem ali ne bi bilo uctivo ali jos uvijek sam sokiran da do sinoc "moj" Bayern, onako prezentuje fudbal, tako da moram pod hitno traziti novi klub...mozda Borusija Dortmund???
...JA BI ADRIJANU PODERO KO VESELU SVESKU ... :-)))) PS hodze sikter iz drzave nije ovo vasa babovina...neka nam golih treba na televiziji pun mi ku.ra.c više VAŠIH ŠEČEROVIĆKI IZ VISOKOG SESTRI VODITELJICA SA FTV-A ARDUANI I ostalih POLU-BULA.......... daj mi ljepotice kad ih se vec steli za poslove..neka ne sjede u tamnim sobama...daj da ih onda cijela nacija gleda!!!!!!!!!!!
U siječnju i veljači mogli ste sa mnom zaraditi 16 000 kuna. Prošlo je čak 21 od 29 listića. U ožujku je trenutni plus 3475 kuna. Moji ulozi nisu preveliki i i prihvatljivi su svima koji se ozbiljnije klade, a koeficijenti se kreću od 2,00 do 5,00. Ako se ozbiljno kladite i imate ambicije dobro zaraditi na kladionici, možda sam ja pravi izbor za vas. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim i savjetujem da takve blogere izbjegavate jer vam samo žele ukrasti novac. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Ne obećajem vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno. WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
Drug, kao prvo Arsenal nije moj tim. Gledao sam tekmu jer nisam imao nista pametnije raditi. Samo kazem da je nepravedno ostetiti ekipu kao sto je Arsenal sinoc ostecen. Isto bi to rekao da je bio Bayern u istoj situaciju. I nema logike govoriti o statistikama i to uporedjivati koliko je ko zasluzio pobjedu. Ja samo pricam o toj jednoj situaciju na utakmici, 55. minuti :)
Arsenal dao 2 gola nidje veze ? Ta 2 gola su GOLCINE za golove koje su dali milner i mandukic u londonu !!
Bayern = Romanija Bravo Arsenal ali ne mozes protiv UEFA mafije
hahah...bayern nije igrao sa dortmundom u lp! igrali su bundesligu (gdje je dortmund dvije sezone uzastopno prvak, više im je sada fokus na ligi prvaka, to se i vidi) ...činjenice su činjenice, misli šta hoćeš, to je tvoje pravo! inače, navijač sam reala od 1997 pa naovamo..ove godine bi mogao juventus ili dortmund uzet "klempu". real nema dušu, previše zavise od ronalda...i da ne zaboravim: nabiju te englezi! :)
evo parova četvrfinala (ko da gledam Platinija kako štima): galatasaray - barcelona (da se eliminišu turci) psg - bayern (bitno je da se bayern upari sa barcom za polufinale) real madrid - malaga (da se eliminiše bar jedan španski klub) juventus - dortmund (jedan derbi mora biti, da se prikrije štela)
Cuj gdje su englezi chelsea osvojio proslu ligu prvaka i jos uvijek su aktuelni prvaci starog kontinenta nije me briga kao je dosao, ali igre se brisu rezultti se pisu.....
Ti si jedna momcina Sesaru a? Dortmund nije pravi protivnik? Slazem se da se jacina ekipa ogleda u velikim utakmicama, ali maloprije si rekao da je prosle godine Bayern zahvaljujuci euforiji dosao do finala iako je imao prave protivnike. Malo si kontradiktoran sam sebi. I ne razumijem zasto neko ne moze lose odigrati, Barca je rutinski mogla odigrat 0:0 na San Siru pa nije i sta sad. Da je njih Arsenal razbio ja bih rekao da Bayern nema sta trazit dalje. I 2 Bayernova gola su bila s.up.acka u Londonu, ali su ih igrom ubili, razbili, mogli dati jos 10 golova u sred Londona. Zato tisu misu, i prati svabe do finala!- jer si ocigledno izbezumljen sto nema engleza nigdje pa zato i spomenuh Dzeku-jer engleska liga stoji kao najjaca na svijetu ali samo u Bosni! Gdje su bolan zadnjih nekoliko godina, gdje?? I kako to da taj euforicni Bayern igra 2 finala u 3 godine? Nabijem te!
pricate nije igrao ribery ili bastian pa ni u arsenalu nisu igrali podolski i wilshere
ko je spomenuo džeku, šta ti je??? vidi, prava vrijednost ekipe se ogleda u velikim utakmicama i protiv velikih protivnika. govorim o ligi prvaka jer je to potpuno drugačije takmičenje i naboj nego bilo koje državno prvenstvo, to uvijek govore i sami treneri. činjenica je da je bajern u arsenalu imao prvog jačeg suparnika u lp i umalo kiksao..ekipa koja ne zna rutinski (pa ako hoćeš i bez glavnih igrača) sačuvati prednost, ne može daleko...ja bih volio vidjeti juve-bajern! ajd zdravo
@Sarkazam Kao sto vidim strucnjak si neki jel? Da je Robben zabio golova koliko je imao prilika, kao sto kazes da je Giroud zabio.. e moj sine, gledaj I uci.. bez dva najbolja igraca su igrali, ne opravdavam Bayern ali ti nemas argumente da se javljas klocu jedan I Arsenal nece nikad parirati Bayernu, bas zbog toga sto kao sto kazes, treceligasi njima dominiraju na utakmicama.. Da sam na tvom mjestu sutio bi. Mia San Mia.