Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast dinamo
KAd ćemo mi dočekat da se plasiramoo u grupnuu fazuu...uvijek po 5,6 golova nam uvale.... čestitkee...
...btw..i ja vam to od srca zelim...moji su hrvati porijeklom iz bosne..i vjeruj mi da kad god igra bosna rep.ili neki njezin klub..da uvijek navijamo za bih..a moj otac pogotovo...koji je se tamo rodio..
tolko zavisti i ljubomore od Bošnjaka na uspjeh Dinama. Moram priznat da ste me razočarali. Sticem dojam da kad bi igrali Zvezda - Dinamo da bi više bošnjaka navijalo za srbe. Očito su neki brzo sve zaboravili...
vi svi sto nesto historiju spominjete...historiju pisu pobjednici kako njima odgovara...90% onoga sto ucimo iz historije je cista laz...a vi se i dalje koljite zbog toga ko je ciju vjeru uzeo...a normalan svijet ce ic nesto guzi.t :)
Pise N.G.??? Ko je autor ovih nebuloza, puno ime i prezime \"novinara\"???
Komentari za pisca: Protiv Genka jucer nije igrao Macabi iz Tel Aviva nego macabi iz Haife. Tako da ekipa Macabi-a iz Tel Aviva naseg Medunjanina nije izgubila i uopste ne igra u ligi sampiona nego u Evropskoj ligi. U cetvrtak igra uzvratnu utakmicu sa Panataikosom i dolazi sa prednosti od 3:0.
Nörling veze ti nemas! Imao si 1:1 u Zagrebu i ti se usro i povikao u drugom poluvremenu. Dzaba ti 2:0 sada
Nörling veze ti nemas! Imao si 1:1 u Zagrebu i ti se usro i povikao u drugom poluvremenu. Dzaba ti 2:0 sada
Apoel Nicosia uspio je nadoknaditi deficit iz prve utakmice (1-0) sa Wislom Krakow, vodili su Ciprani 2-0 (autogol Pareika 29. i Ailton u 54.), a zatim je Wilk u 79. minuti postigao pogodak za Genk...... Pa s kim je igrao ovaj Apoel??
kako ste samo glupi sa sarajevo-x -a, napisali ste da je ispala macabi haifa gdje igra haris medunjanin, on igra u potpuno drugom klubu macabi telaviv, i takmici se u kupu uefa, a ne u ligi prvaka
Da hoće Reala sa Dinamom u grupu. Bilo bo dobro vidjet kako Maminho viče Smourinhu u facu \"Mučkoj đubre!\"
ČESTITKE SUSJEDIMA, A BH HRVATIMA SU BB BOYS-I POKAZALI U ŠIROKOM KAD SU IH NAMLATILI KO VOLOVE U PO NJIHOVOG SELA ŠIROKOG BRIJEGA, I KAD SU IM DEMOLIRALI NEKU DISCOTEKU, SVE SKUPA SA IZBACIVAČIMA ;)))
Nakon što sam se vratio sa teravije vidio sam najzanimljivijih 10 minuta tekme i mogu vam reći da sam i ja malo bio nervozan jer ipak zapadni susjedi ulažu u svoj nogomet i trude se da naprave pokojeg kvalitetnog nogometaša. Istina evo trud se isplatio. Čestitam Dinamu. A naše istočne komšije isto tako ulažu u fudbal Partizan prodade Savića CItyju za 10 miliona funti i još uze 20 miliona eura od prošle sezone Lige šampiona. Nadam se da će Ivica Osim srediti stanje u fudbalu da i naših bh klubovi u budućnosti budu ravnopravni sa Dinamom i Partizanom. Pa ovdje se uvijek igrao kvalitetan fudbal do 1992 ne znam što sad ne možemo. Jel to puno što tražimo
cuj macabi tel aviv hahah ljudi igraju i euroligu i ligu prvaka pa gdje prodju, a medunjanin malo za ovaj malo za onaj macabi xD autoru, udari se koljenom u celo!
Sve cestitke Dinamu na plasmanu medju 32 najbolje ekipe Europe ! Volim te Zeljo
ultrasi jel\' vam drago? evo ušla vam je druga ljubav (prva je velež) u ligu prvaka...mamicu vam nabijem