Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast momci,nismo zaslužili poraz !!!
Dzaba sve. Opet niste bolji od Zelje, niti cete biti. Iako vas cijela drzava gura, I predodredila vas je za narednih pet godina da dominirate. Zeljo je jedan, klub koji ima dusu, a ne ovaj klub bivsih komunjara iz lavora. Ajmo Zeljo, ajmo Igman.
HEBO TI ZELJO MATER
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Premotati snimke, identifikovati bakljaše i tužiti za nadoknadu štete. Pa neka uzimaju kredite oni i babe im koji su ih odgojili kretenski. Takođe odbiti od plate cijelom obezbjeđenju koje je dopustilo da se baklje unesu. Kad Bosanci kontaju prestati biti najgluplji narod na svijetu ?
Sve što ste zaradili pola ide na kazne,navijači su vam izbili pare iz džepa tako nećete nikad napredovati
Vidite vi ovih natpisa "Sarajevo ozbiljno zaprijetilo" i sl. utjehe. Ne mogu i nisu u stanju odigrati dobro ozbiljniju utakmicu zbog uhljeba u klubu, štela, pritisaka da se neki igrače primaju iako nisu ni za školske lige i sl. Sve dok bude tako, tješićemo se "dobrom igrom" (niđe veze) i "manjkom sreće".
Navijac sam Zelje iza Zelje mi je Sarajevo ali ne mogu svatiti pod navodnim znacima navijace Sarajevo sramno je reci da oni vole klub jer u ovakvoj situacini znaju da nasi klubovi ne stoje finaciski dobro a oni svojim vandalizmom i primitizvom samo stete svom klubu i ne smiju reci da ga vole takvi navijaci su dusmani "svom" klubu tako takvim primitivcima i siledjijama FK Sarajevo zauvjek zabraniti ulaz na stadion.Kosevo
TURKISH AIRLINS !!!!
Kako je Zmijski proso?
Bio sam na utakmici, odveo sina od 10 god. Atmosfera odlična, ali par kretena sve uništi i, zovu se navijači??? To su neprijatelji kluba, vjerujte mi..
hahah zadnji igrač odbrane i samo žuti..
Ako je unutar 16 onda je zuti, van 16 crveni
Uklonite najglupljeg komentatoraVelid Spaho. Redovno moram smanjiti TV zbog njega. Sretno u revanšu mome SARAJEVU ❤️.
jesi i ti došljak u Sarajevo koji se htio afirmisati kao građanin ovog grada time sto ce navijati za istoimeni klub? i jel fkt nemas pojma koliko je ppgresno navijati za sarajvo pored velikog ŽELJEZNIČARA
Pogodak nade? Koje nade? Nade Obrić?
Torpedo Udbaspor je odigrao vrlo dobro. Sumnjiv prvi gol, onaj papak zaspao na sekundu pa penal, puno prilika. Nadam se da ne pretjerujem, ali ovi BR nisu ništa bolji. Valja sad zapeti barem 2 gola.
Ukljucivao sam se veceras na autoput u Jošanici, u guzvi gdje su mahom bili navijaci sarajeva. Sve u svemu uzas i primitivizam. Jedan momak baca limenku pive na autoput, droga, i momci na nekim lošim furkama. Jednom riječju katastrofa
Kao i svugdje postoje izuzeci
Ne moze se proci europa kad ti igrac profuli citavu loptu . Eno zrinja nije iskoristio da povede jedan nula i primio tri komada a sarajevo pocelo igrati kad je gubilo dva nula .
cupate stolice, jel nam to hvala
Govna novinarska sada pišite utakmica visokog rizika??? Zenica položila ispit kulture i gostoprimstva a par pojedinih narkomančića alkosa koji su bacili baklje u teren i top. Udare ne mogu ukaljati ostatak iskrenih navijača koji su prezadovoljni napustili stadion kojim su oćarani
Više od 50% tima su đikani a jedino Bošnjaci daju golove, primjetno je šta se dešava..