Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije par sezona na Kosevu su se redale sanse pred golom Borussije M. Tim igracima su zvizdali, i otjerani su od strane navijaca. Danas, Sirokom ne mogu osutati na gol. Izgleda da je utrpani zavrnuo pipu, moguce ce I prodati gubitnicki klub, ako ovo neko uopste zali posjedovati.
@ediss Ja sam danas napisao ovdje na klixu da je utrpani zavrno pipu i dobio puno minusa...
hahahahahhaha satrali ih njemci kaze redale se sanse, onaj crnjo im sa centra zabi go hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vise se komunista skupilo jucer u Sarajevu nego pitara na lavoru 😂 divovi 😂
Sjajno. Samo zamisli da ce vam Sarajevo dati bodove na AFH za titulu.
Ivan Sesar od nove sezone potpisuje za Želju!! Zanima me sta Horde na to kažu...???
Kad pobjede jednu tekmu idu na duplu krunu , kad izgube odmah nacionalni kljuc odmah prodali odmah ovo odmah ono, cirkus ne daj Boze da neko kaze cestitam bili ste bolji. A kad pocnu pricati prodali hahahah cirkusa mati moja mila pa nije mobitel na piku...
Po naslovu sam mislio da se sudija zove Barisic hehe
ma nije to, nego su im se noge odsjekle nakon onog kartona podrske :-P
Ovo je vise postalo idiotizam a mi idioti sto vjerujemo da se gubi i pobjedjuje zbog lose ili dobre igre, kad se vidi cemu sve vodi i ko sve mora otici u Evropu...Zeljo igra ko sat i onda onako olako izgubi od Sirokog u Polufinalu, Sarajevo pregazilo Siroki u prvenstvu a sad kao ne mogu meda...a mi se nerviramo i bodromo fol nesto...
Trebao ih Čala još malo nazad povući prvo poluvrijeme .
Ne mogu vjerovati kako olako moj Široki prošeta kod velikana Sarajeva u Miljacki pregaziše ih da nisu nogavice zavrnuli. Igraj igraj Široki!!!
@Destroyer5 može jedno pitanje hrvati postoje u Bosni i Hercegovini nemoj zaboravljati Hercegovinu neuki čovječe. naša država se zove Bosna i Hercegovina ili ti i to smeta. A tko je izmišljen 90-tih godina kao narod i nacija malo pročitaj. ŠIROKI ŠIROKI IGRAJ IGRAJ!!!!
@husohuso Naravno da je Hrvatski to se slažem u potpunosti i naša je ponos i dika. jer je Široki Brijeg ponos hrvatskog naroda u Bosni i hercegovini kao gospodarsko-kulturno i športsko središte. https://www.youtube.com/watch?v=ONknJk1WEZM
A ja koreografije da ne bi ljudi iz obezbjeđenja ne bi ni uspjela hahahahaha
široki se bori za opstanak ali je uspio dobiti zrinjski,želju i sarajevo..to ima samo u BiH...
To ti je samo taktika, od pocetka sezone ciljali na kup, s namjerom zavrsili u ligi za opstanak, da su im protivnici laksi, osigurali prolaz, sad igraju s juniorima ligu, a kup sa najjacom postavom..
a metalege siroki,
Kakve štimaljke i prodaje i željo i sarajevo nadigrani, kad si jak mogu ku... Štimat, to je tješimo se i mi i pitari, Al kod pitara oni bekići, hebibović i, vrh forsirani Ahmetović nije mi jasno ko njih dovede i odakle???
USRA SE NJANJAJVO
pa znalo se da ce siroki dobit utakmcu, sve sređeno prije pocetka.siroki u ligi za opstanak ako fol otrese zelju i sad sarajevo.zato kad nam klubovi odu u kvalifikacije uvijek dobro prodju al u ku*cu.
Ova liga je toliko korumpirana i namještena po nacionalnom ključu da je to strašno . Dobro je onaj Makedonac rekao bivši trener Slavije . Ovu ligu treba pod hitno prijaviti FIFA-i i UEFA-i pa nek nas suspenduju opet kao 2011. jer stanje je postalo još gore što se tiče politike i svega.
ovo namjerno da sloboda ne ide u evropu (sloboda je vjerovatno istu stvar napravila sarajevu kad su u finalu kupa izgubili od radnika)
hahahahahahahahahahah pa sloboda prvo treba da plati dugovanja igracima kako bi dobila licencu za PL pa tek onda za Evropu. Jer sad za sad nemaju ni jednu ni drugu licencu.
@ pr0peler prije 4 dana. Zeljo uzima titulu a Široki kup.Stvar vec dogovorena. Like 61 dislike 50.
A bordo binde zaobiđene u toj podjeli. Strašno.
@BORDO DNK Koliko ja sa tom pameću znam, bindo truhla, tampon je ISKLJUČIVO bordo boje, kao u materešine ti raspale, yebo ti je Vedran u stau ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)