Nogomet
0

Barcelona vjeruje da rival Real nije izazvao skandal s dopingom

Totalsport
Nedavno su se, putem radijske stanice Cadene Cope, pojavile insinuacije da je doping kružio svlačionicom Barcelone, trenutno najuglednije nogometne ekipe na svijetu.

Radijska postaja, inače smještena u Madridu, je dovela Barcelonu, ali i Valenciju, u usku vezu s dvojicom liječnika sumnjive prošlosti, očito povezanih s davanjem dopinških sredstava sportistima.

U međuvremenu se ista radijska postaja izvinila zbog izrečenih navoda, te su ponudili prozvanim klubovima da pošalju svoje predstavnike u studio kako bi se cijela situacija dodatno razjasnila. Također, negirana je i bilo kakva sumnja da je cijela priča potekla iz Reala kako bi u završnici sezone madridski klub time destabilizirao svog velikog rivala, Barcelonu.

"Predsjednik Real Madrida je izjavio da njegov klub nema nikakve veze s tom pričom i mi mu vjerujemo. Nemamo nikakvog razloga sumnjati. Te optužbe su vrlo opasne i narušavaju imidž i reputaciju našeg kluba, ali i svih igrača, radnika i bilo koga zaposlenog u klubu", izjavio je za Marcu Toni Freixa, jedan od članova iz čelništva Barcelone.