Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi katalonci pravi separatisti. Od kuda njima pravo da odgadjaju utakmicu bez ikakve saradnje i kontakta sa savezom i klubom koji je DOMACIN?
neka pozure igrao sam dvicu :)))
Završilo 3:o za najbolju ekipu u našoj galaksiji
sad je 0:3 za najbolju ekipu Španije
Stigli su majstori fudbala danasnjice i vode 1 0
Mamu im nafuranu katalonsku. Koji bezobrazluk!
\"otputila\" .... strana rijec... pa dokle mislite biti nepismeni..
\"po pravilima ako ne stignu na vrijeme rezultat je 3:0 za osasunu\" Radi mene vala i nemoraju stici na vrijeme!
Levat, barcelona je insistirala da se odgodi derbi za ponedjeljak, to je bio dokaz koliko su jadni bili, i sto se naravno i dogodilo.
po pravilima ako ne stignu na vrijeme rezultat je 3:0 za osasunu
pa hoce li biti utakmice
Ma mogo oni sta god hoce! Visca el barca
Ova Osasuna ima šanse da pobijedi samo ako Barca ne dođe, tako da ako Xavi i društvo stignu na vrijeme ovi Pamplonci ne moraju ni izlazit na teren.
izgleda da je španski savez gori nego naš,da se real madridu ovako nešto desi oni bi odgodili za sledeći sedmicu a ne za sutra
www.pyrolabz.com