Odluka na nadležnim tijelima
0
Barcelona se neće žaliti na Mourinhov postupak
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da nece zalbu uloziti nisu tolki cigani da se spustaju na madrirdov nivo nesportskog ponasanja
Gdje je dokaz da je Villa ikoga vrijeđao sve je to rekla kazala, od 20 igraca na terenu samo je to Ozil cuo postite tu suplju
pa noramalno da nece podici sad se pokusavaju ulizati da se ne pokrene postupak protiv vilje ccc e moji levatii
zanimljivo da se prašina oko barce dize samo kad igra s ekipama koje vodi murinjo...kako je ferguson fino čestitao nakon lige prvaka i ko gospodin izjavio da je barca najbolja ekipa protiv koje je ikada igrao...
ljudi moji ovo za Ozila i Villu je supljak obican koji je plasirao neki blog naklonjen realu i sl. pa zar stvarno mislite da Marca koja je toliko nastrojena Realu dosad ne bi napisala makar recenicu-dvije o ovom incidentu i jos jednom svojstveno njima popljuvali barcu i villu?!?!?! sta vam je ba ne budite levati toliki!
sve dok \"upadaju\" dobro je
nema barca sta da se žali, sudije navlače za njih godinama, počevši od čistog ševčenkovog gola kad je puyol simulirao kojeg je sudija poništio na nou campu, preko one lakrdije sa čelzijem i sudije ovreboa, pa onda sve do reala prošle godine itd. prosinečki koji je igrao i u real u i barci rekao je da je barca provincijski klub za real a realno moraju oni još pure da budu ko real iako ne volim ni jedne ni druge. samo barca se nešto uzdiže a isti su cigani ko i realovci, upadaju ko da imaju epilepsiju, trebali su upisati umjetničku akademiju za glumce a ne da fudbal igraju...
vrlo vjerovatno nista, ali to nije ni bitno, zna Mou kako okrenut stvari u svoju korist jednom recenicom. JOJ koji je to mozak, nemamo pojma. Al svaka mu cast. A Villa ne vjerujem da je nesto rekao,,, Affelay Abidal i Keita su tu :)
ša šta mu je rekao, čovječe svi pricaju ovo ono šta mu je konkretni rekao,
dakle ipak je Murinjo uspio... Izvede opet agresore na teren. Lomi, bije, i na kraju marcelo napravi sranje, frka i sve. I samo, dogovore se, reci da je villa spomenuo Islam, i niko ne zna sta je rekao, kako, kada, kome, zasto se Abidal nije upalio a stajao je pored njega, i to sto je prvo Ozil rekao da je samo branio svoje igrace, pa nakon 48 minuta tacno rekao da je ovaj islam spominjao. Stvarno taj Murinjo moze sve, svaka mu cast... drago mi je da je otjeran iz engleske, jer je vec tamo poceo sve unistavati, u italiji takodjer, nadam se da mu je odbrojeno i u spaniji. btw, rekao je da je marcelov start bio na loptu, a da je crveni karton za ono sudijina sramota.
Pa daj te vise da svi mi cujemo i vidimo tu izjavu Ozila, a ne tamo sto je napisano na nekoj drustvenoj mrezi. Pa svaki balo tu moze napisati sta hoce. Isto kao i ovdje ;)
svi znamo ko je mourinho,koji kontraverznjakovic je,tako da ni izjava Ozila nije iskljuceno da bude mourinhova proizvodnja....da bi nesto opravdao il pa na bilo koji nacin da bi neki dio navijaca barce preokretao a bas mu je cilj ispunjen jer sebe uvjek opravda kod navijace Reala :))) pa sta god on uradio ovi s reala haman digli su ga kao veliki KULT a on haman je samo jedno veliko S.... i veliko kontroverzno cudoviste,jer ne mogu ga zvat ljudskim bicem te covjekom.
Dosla baba kod doktora. - Doktore, odnedavno mi vagina pušta neke čudne zvukove. - Daj da čujem. Doktor naćuli uši, kad otuda: Visca el Barca. Vamos Barca! - Je li to šta opasno, pita baba. - Ne sekirajte se, gospođo. Svaka pi*da to viče.
Ima istine i sa strane Ville i Ozila, samo sto to ide kroz dogovor nece oni jadan drugog da ukopaju ipak se tu pare vrte. Bilo je mir mir niko nije kriv... e sta cemo sada reci\" A ja vjerujem da je onaj cigan Villa svasta rekao.
jose ne trpi boljeg a mora
http://sports.gather.com/viewArticle.action?articleId=281474979975097 villa nije nista rekao, i ozilova izjava je lazna, protekla iz twitera od nekog fana.
Hoće se Smrdinho žaliti što ga Tiitino oko napalo. Žaliće se što ga Messi redovno siluje.