Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebo alena.....imamo mi tina svena bla bla bla
Svaka čast Alene. Sretno...
Sada se vidi koliko takta i strpljenja nedostaje kod BiH trenera zaduženih za praćenje i "skautski" rad na dovođenju fudbalskih talenata sa bosanskim korjenima u reprezentaciju. Ko iole poznaje situaciju u Hrvatskoj i Dinamu, morao je znati da će preureanjeni pritisak na porodicu Halilović, u vrijeme dok mladi Alen igra u Dinamu, proizvesti noćnu moru i da će hrvatski sportski stručnjaci izvršiti daleko veći pritisak da Alen zaigra za Hrvatsku. Moglo se lahko pretpostaviti da će momak takvog talenta i fudbalskog umijeća ubrzo promijeniti sredinu, a tek onda je trebalo, daleko od hrvatskih nacionalista prići Halilovićima i početi pregovore da Alen zaigra za Bosnu. Još jedan slučaj Ibrahimović na pomolu. Davno su ljudi rekli, "bolje je umjeti nego imati", evo sad se to opet i iznova potvrđuje.
realno je sasvim da mali igra za hrvatsku... ko je objektivan shvatit će, mali je tamo rođen, odrastao, dinamo mu je sve pruzio...
Ovo govno ce propast!!
eto nek si ti uspijeo i nek ces uspjet...
Ne zanima nas ovaj klinac, bas kao sto nas ne zanima ni Tankovic. Ne znam sto ih potencirate?
fali kurvi u kataloniji pa doveli porodicu halilovic poznato da vole za male para ga primat. Ali opet prije 2 godine kad je treb'o alen zaigrat za nas mamic mu odredi suspenziju ili ces bit hrvat ili neces nikad igrat. Ako se neko toga sjeca. Dokaz da su halilovic sponzoruse ha ya.
Bravo Dinamo,bravo Mamiću! Ovako se pravi transfer,a ne na rijecima poput ''naseg dijamnata zele ovi,oni...'' ..Ali ga u sustini,niko ne zeli!
Ovim putem se javljam da pozdravim Safeta Susica i njegovog bratica Tina e toliko od mene
jel vam to smeta sto nece igrat za BIH? Stari mu je sve rekao, samo pare i nista drugo! Cak on, ko je igrao vec za BIH, je tjerao Alena da igra za Hrvatsku. Svi znamo, da mali prati BIH, da je htjeo da igra za BIH i cak mjesec prije poziva za index.hr rekao da je Bosanac. Ibrahimovic, Halilovic, itd. svr je to BIH ali problem je nas narod. Za ovo je Pape i Sead Halilovic kriv. Pape sto zove Viscu, Zahirovica, Svrsajevica, Hadzica, Susica, itd. a Sead Halilovic sto voli pare.
inace i stari mu je za hr prvo igrao ali kada je vidio da ce grijat klupu otisao je za bih igrat. a ovo da je izjavio da je bosanac - hhahahhahaha, em sto je igrao za mladje ekipe hrvatske , i uvijek je govorio da je hrvat , a vrhunac je bio kada vam papeta nije prepoznao na aerodromu
ovaj mali će ako bog da zamijenit Xavia u veznom :-))))
jel ovo onaj bosnjak sto igra za hrvatsku repku
ja mislijo da su svi muslimani sa prostora ex-yu bosnjaci bar je tako reko reis ceric
mrs u hvatsku kopile ustasko... gdje mogu doci da te pljunem kikser ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)