Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel vakcinisan
Rečeno mu da će ga svaki navijač na stadionu udarit u jaja bude li koga ujeo pa se zato cijeli stadion radovao njegovom ulasku, kontali da će ugrist
Kakva je to utakmica, kad nikoga nije ujeo?
Pa zar njemu nije zabranjeno igrati bez brnjice? Nisu ga ni sterilisali ko ovu našu pašćad - sramota.
Ovim putem bih pomogao Klixu (kiks stranici) da na vrijeme objave da je Rojo potvrdio prelazak u Man United. A ne da kasnite mjesec dana
Interesantno sve ovo oko Suareza i njegovog ujeda na SP. Ako se vratimo unazad jednu godinu možemo vidjeti da Liverpool nije želio da ga pusti ni za kakve pare i to mu nije bilo drago. Međutim nakon suspenzije koju je zaradio na SP, i kako je bilo upitno njegovo igranje narednih pola godine Liverpool je bio u očaju i dali bi ga bilo kome ko bi ponudio bilo kakve pare, i tu dolazi Barca i kupuje igrača koji ima zabranu igranja pola godine. i kad je transfer završen on odjednom može igrati. Jbt koja mafija je u Barci. Čudo nisu svake godine prvaci svijeta.
ahah, de se malo informiši. Suarezu je zabranjeno igrati u zvaničnim mečevima. Budući da je ovo prijateljski susret, tu može igrati ali da bi zaigrao u ligi ili drugom meču sličnog karaktera morat će se načekat. Ko ne zna i ne zna da ne zna..ovakvi su najgori.
I nije pola godine, nego 4 mjeseca zabrane igranja za klub u službenim utakmicama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
....Neymar igra pa zar njemu onaj nije polomio prsljenove.....
Opet pustili Suareza bez brnjice na teren. Mije li on bio baniran do kasno u jesen?
Sa službenih utakmica, ne prijateljskih.
Kao i svaki drugi napadac Barce...Rok trajanja mu je kratak
Malo glup, a? :)
Tata ti je glup...:-)
ŠOKANTNO
Ciudad se suarez
Odma prijeti, ugrizo usnu sam sebi :P