Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast svima, ali ovo nikada nitko neće ponoviti - 19 pobjeda za redom u Primeri!
Bravo ljudi, nije Barca samo Messi....svaka čast Leu, ali osim njega još su desetorica na terenu, ali desetorica izabranih koji i Barcu čine barcom i Lea - Leom!!
igrali smo i protiv sudija! 2 penala nisu suđena na neymaru
Bravo Izete, dobro si dogurao, za Barcu igraš čak! :D
Bravo Izete, dobro si dogurao, za Barcu igraš čak! :D
Barsa ovo , Real ono ! Pa opet Barsa ovo , Real ono, pa onda malo za promjenu Bajern !!! Je..bali vas i Real i Barsa , kao da niko drugi ne zna igrati fudbal !! Veći je mangupluk ono šta je Roma sinoć uradila Interu 100 puta , posebno što je derbi odlučio Totti u 37 god, !!!
cuj toti odlucio derbi, ko da su dobili 1:0 i to u zadnjim minutama , a ne razvalili inter ko šupu
Pa ako neko da 2 od 3 gola na tekmi i bude igrač utakmice onda je logično da je taj igrač i odlučio derbi !!
Ja nemogu da vjerujem da su valladolid uspjeli pobjedit.
ni ja da je real dobio levante u sudijskoj, elche u 96. iz penala, odigrat remi sa villarealom... barca GAZI!!!
To je bilo tako neocekivano da je cijeli svijet u soku.pa bogami kao da mesi sam igra a ne u timu sa jos 10 ljudi.i kao da u toj barsi niko ne zna igrati bez njega.