Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa mogu spahu za te pare dovest!
@lol šipu racku, prvo provjeri koliko je tvoj real potrošio pa komentariši
hohohoj pun portal c!g.an!je tj navijaca barce i reala. gdje si h!tle.re???? c!ga.n.sku vam m.at.er j.e.b.Em
Hahahahahah... @lol baš si glup, eto napisao si da te derem. Nije problem, možeš povesti m.a.m.u. I krokodile šta ti imaš prićati o milanu (imali su strašnu ekipu) kad se nisi ni rodio kad je milan harao. Zato ne dipr stručnjak i provjeri koliko je tvoj berluskoni sjebao bara na razne gluposti!!!
\"Marca\" svake godine lupa o Silvi i Barseloni, o Patu i Barseloni i svaki put se govori o \"dugu\" koji Milan ima zbog Zlatana, kako bi se potvrdila ta prica. Ako neko ode iz Milana iduceg ljeta, to ce biti Pato. Naslov \"Barcelona na ljeto dovodi Thiaga Silvu iz Milana za 30 miliona eura\" pokazuje koliko ste ozbiljni. Ova \"vijest\" se predstavlja kao \"zavrsena stvar\", a ne kao mogucnost, koja je po mom misljenju vrlo slaba, pogotovo zato sto je Silva poceo nositi i kapitensku traku. Molim vas, uozbiljite se! hvala
Milan prodaje igrace kad im vise ne mogu posluzit , odnosno kad su blizu da pr.dnu (npr ni Shevchenko, ni Kaka nikad nisu dostigli ni pribliznu formu ko u Milanu) Silva jos ne spada u tu kategoriju, tako da Barsa cujemo se za par godina.
Milan je uredno isplatio zlatana ,i nema nikakvih dugova (po tome je milan poznat uz jos par klubova) ,,sto se tice odbranbenih igraca msm da je silva top 3 tko prati LP i Seriu A zna o cemu pricam :)
ET SAD ISPADE NAJBOLJI ODBRANBENI IGRAC NIJE TACNO.. MOZDA JE MEDU 10 NAJBOLJI BARSA CE GA KUPITI ZA 25 MILIONA A TO JE IZNOS KOJI JE MILAN DUZAN BARSI ZA ZLATANA.
trenutno u milanu imas tri igraca koja su presla iz barcelone!!!
Od ove ljubavi nema ništa, a i brate mili precijenili su Silvu, igrača koji je odigrao jednu dobru sezonu u Milanu odmah vrijedi 30 miliona, za šta bre?
derime, ma.mu ti naderem, to za tebe svako ko kritikuje barcu navijac reala. oba kluba su ciganija da ne moze veca biti. ja sam navijac najponosnijeg i najuspjesnijeg kluba na svijetu, od kojeg vasa 2 ciganska kluba vjecito uzimaju igrace za velike pare. na koljena svi kad se spomene milan
pa barca i milan imaju dobre odnose sto se tice prelaska igraca, uvijek su suradjivali, tako da je i ovo realno. I dok barca kupi jednog igraca,real kupi deset, dovoljno se sjetit galaktikosa.
najjace kad kazu barca ne trosi, imaju svoju skolu fudbala, a svako ljeto najvise potrosili i ovo ce sigurno. a 30 miliona za vjerovatno top3 stopera na svijetu je smijesno. da, kaka je prodat realu, ali za 67miliona. ako i prodaju silvu, to ce biti 50+ miliona, jer 30 miliona za takvog igraca u vremenu gdje se za neke kerole, sanceze itd itd daje 40+miliona je smijesno
Najvažnije je da \"novinari\" ovog nacionalističkog portala opet \"ne znaju\" da je Široki ostvario novu pobjedu. Kad izgubi, postavljaju vijest u roku pet minuta, kad pobijedi, \"ne znaju\" \"novinari\". Jadno.
Toliko o velikoj i nasiroko hvaljenoj katalonskoj Barcinoj fudbalskoj akademiji. Udavise nas pricom o svojim talentima i onda u Milano u shopping.. Pih.
Nudila je Barca preko 30 miliona i proslo ljeto, pa se Milan samo slatko nasmijao.