Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I LOVE VILLA, HE IS VERY SEXY:::::::::............................
@CATALUNYA Lijepo zvuce da imena samo taj vezni red u toj formaciji zaboravi, morace jedan od njih na klupu. Zato sto ce im trebat neko da za njih trci da bi oni bili odmorni ili izbaciti Pedra iz napada pa da igraju nesto kao 4-1-3-2 to bi moglo proci. David V. Nema sta beton igrac al jedno je igrati u ekipi gdje svi za tebe trce i daju ti lopte i uletit u ekipu prepunu takvih igraca gdje ces se morat dokazati i letat za dvojicu da bi dobio respekt. To se pokazalo na Ibri u Interu igracina jer su svi morali njemu davat loptu i bilo je lahko davat golove a u Barci nije tako tu ima Messi, Krkic, Iniesta kojima su svi davali loptu a njemu sta ostane jer se nije kretao i to ga je po meni i upropastilo. Al et vidjet cemo kako ce David proci. Btw. Bice to dosadna sezona opet Real i Barca po sto bodova ostali nista.
Ne bi nikako valjalo za Barcu da Mou dodje u Real :) A real ipak mora imat boljeg trenera od ovog narkomana. Bice luda Primera slijedece sezone. Drago mi je jer je Barca za protekle dvije sezone prikupila vise neprijatelja nego tokom cijele historije, sad će tek vidjeti kako je Realu već godinama, tj nek osjete malo kako je teško biti \"veliki klub\" ;)
Da, i godiste igraca igra znacajnu ulogu u odredjivanju njegove cijene.
Vrijednost fudbalera odredjuje prije svega njegov kvalitet, a onda vrijednost ugovora sa klubom i dugotrajnost ugovora. Cesto se desi da klubovi prodaju igraca i u pola cijene ako je u zadnjoj godini ugovora. Igraci obicno nemaju nista od vrijednosti transfera, osim ako ne dogovore drugacije s klubom, vec pored godisnje plate dobiju pri potpisivanju odredjenu svotu. Sto je ugovor veci, vise novca pri potpisu dobiju. Uglavnom, sumnjam da je, evo, Villa zaradio manje od 5 miliona Eura pri potpisu. Pogresno ste prenijeli vijest: 40 mil Eura je transfer vrijedan.
Što si ljubomoran? Jel ga i sad bacaš na Ronalda?
To je bacanje para na istrošenog igrača.Džaba je dovoditi bilo koga kada će Barca opet naletiti na Mourinha (vjerovatno u Realu) i onda slijedi lagano šamaranje i nabijanje nogom u dupe precijenjenih separatista iz Katalonije.
BARCA 2010-2011 Golman: VALDEZ Odbrana: PUYOL, PIQUE, ALVES, MAXWELL Vezni red: FABREGAS, XAVI, INIESTA Napad: MESSI, PEDRO, VILLA Šta reći nego MASHALA :))
DERE - MES QUE UN CLUB - ANTIMADRIDISTA
Dobro dosao Davide.....
Doduse sto velis za Drogbu,isplatio se celziju da su ga platili 150 miliona kolko im je valjo,on svake godine sve bolji i bolji mora se priznati iako nisam navijac Celzija...,.ma nista se ne zna,vidjecemo
Ma Miloš Krasić,Edin Džeko i Ivica Olić su veca klasa od Vile bolje da su nekog od njih doveli...
ljudi i DROGBA ima 32 godine il koliko vec pa eno ga najbolji stijelac engleskog premiershipa tako da to nemora bit presudan faktor
ovaj su posao trebali uraditi bar prije 2 sezone....on jeste dobar igrac samo mana je sto ipak ima godina...al hajd ko ce mu znati mozda odigra 2 sezone za 10 i tako se isplati...a treba im napadac anri ode,ibra podbaciio...sta kupiti runija ne mogu,drogba star...realno najbolja opcija: mlado,dobro,u formi...bilo je ili dzeko ili tores...tores bi bio masina...agero nije 9-ka a njima je taj potreban cista 9-ka ostalo imaju...
namam pojma kako se prave cijene transfera... zna li neko u cemu je bio fol dati 35 miliona eura za Gomeza da sjedi na klupi i gleda kako jeftine kolege igraju? Je li to Bayernov fol da kupuje jake igrace da ne budu u protivnickom kadru ili su stvarno ocekivali da ce biti konstantno dobar kao tu jednu sezonu? S druge strane Dzeko 26 golova prosle godine (2 .strijelac lige iza Grafite sa 27), rekordi, pa ove godine strijelac bundeslige... Konstantan, puca s obje noge, glavom, prsima unosi loptu, asistira nesebicno, petom daje loptu, golove, vrti sve oko sebe... mislim da ne pretjerujem kada kazem da je 3 klase iznad Gomeza u zadnje dvije sezone Sad jos jednom pitam: Ko ili sta konkretno odredjuje vrijednost igraca i koliko igrac ima od toga?