Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametni Murinjo, mozak mu se pali ko ove nove štedne sijalice :)) Pa zar on ima pravo da komentariše dodjelu kartona i suđenje, zar nije bila očigledna pomoć Realu u \"El Clasicu\", udaranja bez lopti, igranja rukama i šta mu još treba .
Jadan Real svi su se urotili protiv njih hahahahahhaahahhahaahah, daj morinjo ne kaki
@omchi hahahah bravo majstore :)) @madridista aj madridista ne rise sviju ti, bolje ti je da se usutis kao i svi ostali Realovci, kojih sada poslije tekme nema ni na mapi
@ madridista hahha nismo mi opsjednuti Realom, cak sta vise ne moramo nista znati o njemu. Nego ovo sada komentarisemo, radi toga sto ste vi pred slavni El Classico dizali Real do neba (npr. kako cete Barcu zgaziti nogama, kako cete pobjednicki otici s Camp Noua itd. itd.). Ako si mislio time reci da mi imamo komplekse od vas, Bgm smo vec zakljucili ko od koga moze, a i ima komplekse. ;)
@ madridista: opsjednuti su tvojom mamom, mo.ronu.
Ma nije ljudi njemu je krivo što je Barca ipak sinoć igrala i naravno pobjedila pa utakmica sa Osasunom nije odgođena za 05.12 2010 Da je igrana sutradan jedan dan bi bili na prvom mjestu ha ha ha ha ha
Mislis Petardinjo ?
HAHA NE ZNAM STO SU NAVIJACI BARSELONE OVOLIKO OPSJEDNUTI MURINJOM I REAL MADRIDOM
ovaj Firuan samo place ko Pi..a kad god zijani a poceo je sve cesce da gubi :)))
.........podudlao si ga pravo i sad ne seri nego priznaj sramotu
visca barca visca katalunya
legenda, samo nastavi