Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi mrzim Man. United bez granice, al htjeli mi to il ne oni su najefikasnija ekipa i trenutno najbolja na svijetu, samo još nisu osvojili turnir Hrasničko ljeto.... volio bi da ispadnu od Arsenala, al teško da se to može dogoditi tako lako.... Ipak Žvaka im je trener!!! Neka dođu do finala da im se Chelsea oduži za prošlo finale!!!!
Finale Chelsea-Man. United, Chelsea uzima. Smije li neko po pare?
Finale: Arsenal : Chelsea ;)
ne budi smijesan....finale 1000000000000000000% Barca-ManU..... mada bih iskreno volio Barca-Arsenal... al sve je moguce Fc. Barcelona=más que en el club
Finale: CHELSEA-arsenal :D