Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Carlos odrasti već jednom... :)
@007 tako je :D Barcelona je najboljaaa
vidi ovog sper_matozoida.. kao, njega se pita! :ppp smijesan je.
@rutko što ba pričaš nešto kad veze nemaš!Kakve veze ima pamet fergusona sa pameti guardiole?Zar guardiola nije gušter u profesionalnom fudbalu kao trener a već čovjek pokorio svijet i real madrid i ligu i Ligu šampiona a ferguson je na prvi trofej morao čekati 5 god(dobro da ga nisu otpustili)!Barca ima daleko kvalitetniju ekipu od manchestera!Pogledaj samo vezni red:iniesta, xavi, toure yaya, pa napad: henry, etoo, messi, strah me dalje nabrajati!A sad na terapiju kidaj balo!
Nuto Rutka što se naložio. :)
barca ftw ,samo im fali dzeko u redovima i to je to =)
maaah ima pravo decko BARCA ce pobjedili... i to jos bez 3 odbrameni igraca...GOO BARCA GOOOO !!!!
koliko je ovaj carlos pouzdan, mislim može li mu se vjerovat?
@bistrik nele o ukusima i neukusima se da raspravljati. prema tome, loma tiše. a ko je bolji pokazaće tekma
Jarane hajd so si navijac Man.Utd,al bar postuj instituciju kao so je Carlos,nikad ga nisam volio,ne volim ni Real ni Barcu,al tvoji komentari su malo je reci neukusni
najvažnije je da si ti pametan. hahaha, jeb\'o te ja u pola dva
pametniji je bar od tebe hahahaha
E, Karlos, pametan si kao kutija cigareta. Prvo, Ferguson je šesnaest puta pametniji od Gvardiole. Pazi, što ti ovaj čiko kaže. Ferguson će pobijediti, a ti Karlos, si naiva za velike stvari.