Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barca 4 eva uvijek najbolji no matter what
Barca je dokazala da je najbolja,osvojivsi sve,a tako ce i ove sezone pokazati da i u teskim situacijama moze pobijediti ! Samo naprijed ! Zauvijek najbolji !
@lelo Barca nema sta dokazivati , prosla godina je dokazala ko je najbolji i ko je u historiju usao nema potrebe da odmah panicite sa time dokazite ovo dokazite ono,apsolutno sve je pokazano a i najveci ponekad moraju i gubiti ovo sa povredama nije izgovor ko god posteno pobjedi cestitamo nikakav problem...
Veliki ispit za Barcu. Sada je vrijeme da Barca dokaze da je vrhunska ekipa. Treba biti najbolji kada je najteze i kada vam nedostaju vrlo vazni igraci.
pa nismo real pa da od petnaesto ligasa gubimo 4 : 0 hahaha
Najbolji malo sutra! Dohakace vam Stuttgart, samo gledajte!
Visca Barca ! Najbolji na svijetu kako god !
ma i nasa klupa je jaca od ostatka svijeta